Micro hifi-systeem met Bluetooth van Sharp

0
86
Sharp introduceert een all-in-one hifi-systeem waarmee je vanaf verschillende apparaten muziek kan afspelen, ook draadloos via Bluetooth.

De Sharp DK-KP85PH is een micro hifi-geluidssysteem met een behuizing in een pianozwarte afwerking. Dankzij het dunne verticale ontwerp kan je het systeem ook aan de wand bevestigen.

Sharp DK-KP85PH

Sharp DK-KP85PH (© ; licentie: )

Sharps DK-KP85PH is uitgerust met twee 25 watt RMS digitale versterkers en biedt slimme Hi-Fi Sound-instellingen met Bass, Treble en XBASS. Het micro hifi-systeem is compatibel met alle versies van de iPad, iPhone en iPod. Sharp levert een speciale iPad houder mee. Ook een afstandsbediening wordt meegeleverd.

Het audiosysteem heeft een cd-speler (standaard/cd-MP3/WMA) en een USB-aansluiting voor het afspelen van muziek van een USB-geheugenstaaf. Daarnaast beschikt het toestel over Bluetooth-technologie voor het draadloos streamen van muziek. Ook heeft de DK-KP85PH een FM/AM-radio met RDS aan boord die 40 favoriete zenders kan opslaan.

Volgens Sharp verbruikt de DK-KP85PH slechts 0,4 watt. Het hifi-systeem beschikt over een automatische uitschakelfunctie die het apparaat uit zet als het 15 minuten niet actief is.

Prijs en beschikbaarheid
Het Sharp DK-KP85PH hifi-systeem heeft een adviesprijs van € 229. Er is ook een versie beschikbaar zonder Bluetooth-functionaliteit: de Sharp DK-KP82PH. Dit systemen heeft een adviesprijs van € 179.

Foto van Sharp
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelSony Android smartphone met extra groot Full HD touchscherm
Volgend artikelHersengolven omgezet in breipatronen
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.