Lenovo Ultrabook voor zakelijke gebruikers met oog voor design

0
54
Om het moderne design van de nieuwe ThinkPad S531 in de verf te zetten lanceerde Lenovo deze 15-inch Ultrabook tijdens de London Fashion Week.

De nieuwe ThinkPad S531 is de eerste 15-inch ThinkPad Ultrabook van Lenovo. De ultradunne laptop met afgeschuinde randen is speciaal ontwikkeld voor zakelijke gebruikers die niet alleen belang hechten aan hoge prestaties, maar ook een modern design wensen.

Lenovo ThinkPad S531

Lenovo ThinkPad S531 (© ; licentie: )


De ThinkPad S531 heeft een cover in aluminium en is leverbaar in zilver of grafietzwart. De Lenovo Ultrabook is verkrijgbaar met derde generatie Intel Core processoren en een 15,6-inch (39,62 cm) Antiglare scherm met HD of Full HD resolutie. De S531 kan worden uitgerust met tot 10 GB geheugen en 500 GB opslag. Grafische kracht wordt geleverd door de Integrated Intel HD Graphics 4000 of een AMD Radeon HD 8670M Graphics 2 GB.

Het toetsenbord met achtergrondverlichting biedt ook sneltoetsen voor Windows 8 en het touchpad ondersteunt Windows 8 bewegingen. De ThinkPad S531 is uitgerust met twee USB 3.0-poorten, een HDMI-poort, een 4-in-1 Card Reader, een vingerafdruklezer en Lenovo’s OneLink Technology. De ingebouwde JBL stereoluidsprekers bieden Dolby Advanced Audio. De 4 Cell Li-Polymer accu zou goed zijn voor een autonomie tot negen uur. De Ultrabook meet 379 mm x 253 mm x 20,7 mm en weegt 2,29 kg.

Prijs en beschikbaarheid
De Lenovo ThinkPad S531 Ultrabook is verkrijgbaar voor een adviesprijs vanaf € 619 exclusief BTW.

Foto van Lenovo
Website: Lenovo België
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelJongleren met quadrocopters
Volgend artikelPowerline adapter als compacte draadloze oplossing
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.