Sharp verdeelt grootste LED-tv ter wereld ook in België

3
52
De Sharp Aquos LC-90LE757 is een 3D LED-tv met een beelddiagonaal van 90 inch of 228,60 cm wat het toestel de grootste LED-tv in de wereld maakt. Hij is nu ook verkrijgbaar in België.

Sharps LC-90LE757 is een groot formaat televisie met LED-technologie. Hij is bedoeld voor consumenten die over een grote ruimte beschikken om tv te kijken, wat kan vanaf een afstand van 3,5 meter. De 90-inch Aquos tv meet 205,40 (B) x 121,10 (H) x 11,6 (D) cm en weegt 68 kg.

Sharp Aquos LC-90LE757 3D LED-tv

Sharp Aquos LC-90LE757 3D LED-tv (© ; licentie: )


De LC-90LE757 maakt gebruik van het nieuwste type XGEN 3D-paneel, dat ontwikkeld en geproduceerd wordt door Sharp en dat moet zorgen voor een uitstekende beeldkwaliteit. De Aquos tv biedt een Full HD-resolutie van 1080p en gebruikt de Active Motion 200 Hz-technologie van Sharp.

Op de LC-90LE757 tv kan je via de open browser van het Aquos Net+-platform surfen op internet. De tv is tevens geschikt voor Skype en compatibel met de nieuwe Aquos Remote Liteapp van Sharp voor iOS en Android. Die tovert een smartphone of tablet om in een volledig functionele afstandsbediening.

De LC-90LE757 is uitgerust met een ingebouwde triple HD-tuner (DVB-T/DVB-C/DVB-S2) en een mediaspeler waarmee hij foto-, video- en muziekbestanden vanaf een USB-geheugenstaaf of rechtstreeks via een thuisnetwerk kan weergegeven.

Je kan de 90-inch Aquos tv ook gebruiken met de optionele Wallpaper-modus die het beeldscherm in stand-by-modus in een kunstwerk of een fotolijst verandert. De modus heeft ook een timer-functie.

Prijs en beschikbaarheid
De Sharp Aquos LC-90LE757 LED-tv is verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 12.999.

Foto van Sharp
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelCompacte zonnelader, led-licht en mobiele batterij voor idealisten
Volgend artikelSuperslanke Android smartphone van Chinese makelij
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

3 REACTIES

  1. richtverbruik is idd 175 w/u, wat zeer schappelijk is, heb hier een 50 inch lcd-tv staan, normverbruik is +/- 300 w/u.

  2. De grote beeldformaten van Sharp vallen allemaal onder de A+ klasse,dus het verbruik zal nog erg meevallen voor zo’n reuze tv,ik schat tussen de 160-170w/u. Momenteel is dit uiteraard nog geen spek voor de bek van de doorsnee burger vanwege de prijs maar zoals de evolutie nu is gaan we binnen enkele jaren hoogstwaarschijnlijk dergelijke grote beeldformaten kunnen kopen aan een fractie van de huidige prijs. En dan moeten we enkel nog een woning aanschaffen die groot genoeg is om een dergelijk ding in neer te poten!

  3. 13.000 € voor een tv … niet echt voor de gewone man !
    Wat verbruikt dit ding aan electriciteit per uurtje tv kijken ?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.