Samsung Android smartphone met 16 megapixel camera en 10x zoom

0
267
Samsung kondigt met de Galaxy S4 zoom een variant aan van zijn high-end Android smartphone die is uitgerust met een camera met 16 megapxixel CMOS sensor en een 10x optische zoom.

De Samsung Galaxy S4 zoom verenigt een hoogwaardige smartphone met een krachtige camera. Deze variant van de eerder door ons geteste Galaxy S4 is uitgerust met een 4,3-inch (10,92 cm) qHD (960 x 540 pixels) Super Amoled scherm en een 1,5 GHz dual-core processor. De cameraphone is met een gewicht van 208 gram zwaarder dan de originele Galaxy S4 die 132 gram weegt. Ook is hij bijna dubbel zo dik: 15,4 mm tegenover 7,9 mm.

Samsung Galaxy S4 zoom

Samsung Galaxy S4 zoom (© ; licentie: )

De camera op de achterzijde heeft een 16 megapixel CMOS sensor met 10s optische zoom, OIS en Xenon Flash. De camera bedien je met de nieuwe Zoom Ring waarmee je de Quick Launch en Shortcut functies activeert. Ook tijdens een telefoongesprek kan je snel een foto maken en delen dankzij de In-Call Photo Share-functie die je activeert door de Zoom Ring te draaien. De camera heeft een ISO bereik tot ISO 3200.

De camera biedt ook een Photo Suggest functie. Die verbindt de camera met een fotobibliotheek met beelden die andere gebruikers maakten en die je kunnen helpen bij je composities. De functie kan je zelfs naar de beste positie op locaties leiden om een foto te nemen. In de Smart Mode kan je kiezen uit een reeks pre-set modes die de instellingen automatisch aanpassen voor het maken van de beste foto.

De Samsung Galaxy S4 zoom is ook uitgerust met een frontcamera met 1,9 megapixel. De smartphone ondersteunt 3G en 4G, WiFi 802.11 a/b/g/n, Bluetooth 4.0, NFC en A-GPS + Glonass. Het toestel heeft 1,5 GB werkgeheugen en een opslagcapaciteit van 8 GB dat uitbreidbaar is met microSD geheugenkaartjes tot 64 GB. Besturingssysteem is Android Jelly Bean 4.2 met Samsungs Touchwiz gebruikersinterface.

Prijs en beschikbaarheid
De Samsung Galaxy S4 zoom zal deze zomer te koop zijn voor een adviesprijs van € 549.

Foto van Samsung
Website: Visit Website Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelMultifunctionele kleurenprinters met led- en cloud-technologie van Brother
Volgend artikelNieuwe reeks externe harde schijven van Buffalo
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.