Krachtige desktopvervangende laptop van Toshiba

0
36
Met de Qosmio X70 introduceert Toshiba een 17-inch laptop voor zware toepassingen die gamers en foto- en videobewerkers moet aanspreken.

De Toshiba Qosmio X70 is leverbaar met de nieuwste generatie Intel Core-processors en met tot maximaal 32 GB RAM (4 sleuven x 8 GB). Toshiba rustte deze desktopvervangende laptop uit met de Nvidia GeForce GTX 770M GPU (maximaal 3 GB GDDR5 VRAM) met Optimus-technologie.

Toshiba Qosmio X70

Toshiba Qosmio X70 (© ; licentie: )


De Qosmio x70 is uitgerust met een 17,3-inch (43,9 cm) Full HD beeldscherm met Toshiba Resolution+ software die video’s en films opwaardeert naar HD-kwaliteit. Het beeldscherm heeft een responstijd van 8 ms. De X70 is verkrijgbaar met een opslagcapaciteit van maximaal 3 TB (via twee HDD-sleuven) en mSATA 256 GB SSD-geheugen.

De laptop is uitgerust met 4 x usb 3.0-pooten (2 met Toshiba USB Sleep-and-Charge). Toshiba biedt configuraties aan met een HDMI-out-poort die Ultra HD ondersteunt. Vier Harman Kardon-stereoluidsprekers met een muziekoutput van 6 watt zorgen voor het geluid in samenwerking met DTS Studio Sound.

De Qosmio X70 ondersteunt Intel Wi-Di en Miracast technologie waarmee je multimedia die is opgeslagen op de Toshiba laptop draadloos kan overseinen naar een compatibel tv-toestel.

Prijs en beschikbaarheid
De Toshiba Qosmio X70 laptop is vanaf eind juli beschikbaar voor een adviesprijs vanaf € 1.999.

Foto van Toshiba
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelHelikopter besturen met de hersenen
Volgend artikelLichte, stof- en waterdichte Android-tablet van Sony is top
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.