Bereik infrarood afstandsbedieningen vergroten

0
146
Marmitek introduceert een draadloze infraroodverlenger waarmee je home entertainment apparaten van op afstand kan bedienen doorheen heel het huis.

Met de Marmitek Powermid 300 XTRA kan je alle elektronica die over een infraroodsensor beschikt op afstand bedienen, zoals een stereo-installatie, Blu-rayspeler, AV-apparatuur, tv-decoder, satellietontvanger. De draadloze infraroodverlenger werkt in combinatie met de afstandsbedieningen en het signaal is volgens de fabrikant krachtig genoeg om door muren en plafonds te gaan.

Marmitek Powermid 300 XTRA

Marmitek Powermid 300 XTRA (© ; licentie: )


De Powermid 300 XTRA set bestaat uit een zender en ontvanger. De infraroodontvanger werkt op batterijen zodat je hem op iedere plek in huis kwijt kan en ook makkelijk kan verplaatsen.

De Powermid 300 XTRA heeft volgens Marmitek een ontvangst tot 30 meter. De set wordt geleverd inclusief twee AAA-batterijen voor de IR-ontvanger en voedingsadapter voor de IR-zender.

Prijs en beschikbaarheid
De Marmitek Powermid 300 XTRA draadloze infraroodverlenger heeft een adviesprijs van € 39,95.

Foto van Marmitek
Website: Marmitek
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelGoedkope desktop met Intel-alternatief bij Aldi NL en BE
Volgend artikelNieuwe 8- en 10-inch Android tablets van Samsung
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.