Bestanden automatisch back-uppen in de cloud

0
33
Acronis lanceert een ‘light’-versie van haar oplossing voor bestandsbeveiliging die naast lokale back-ups op pc of andere opslagapparaten ook de mogelijkheid biedt bestanden automatisch op te slaan in de cloud van Acronis.

Acronis True Image Lite 2013 zorgt ervoor dat belangrijke bestanden, foto’s en video’s automatisch beschermd zijn. Met de software voor bestandsbeveiliging kan je back-ups lokaal opslaan op je pc of andere opslagapparaten. Maar met True Image Lite 2013 kan je ook bestanden automatisch opslaan in de cloud van Acronis. De bestanden zijn toegankelijk via de webbrowser op pc of laptop en via een gratis app op iOS en Android smartphones en tablets.

Acronis True Image Lite 2013

Acronis True Image Lite 2013 (© ; licentie: )

Acronis True Image Lite 2013 is volgens de fabrikant zo gebruiksvriendelijk dat zelfs de meest onervaren computergebruikers met een paar simpele klikken hun waardevolle foto’s, muziek- en gegevensbestanden kunnen herstellen na veel voorkomende incidenten zoals computerstoringen, diefstal, virusaanvallen en fouten door menselijk toedoen.

Je kan True Image Lite zo configureren dat de software automatisch back-ups maakt van alle wijzigingen in vooraf geselecteerde bestanden en mappen. Deze ‘incrementele’ back-ups vinden op de achtergrond plaats.

Prijs en beschikbaarheid
Acronis True Image Lite 2013 heeft een adviesprijs van € 29,95. Wil je ook kunnen back-uppen naar de cloud van Acronis dan betaal je € 4,95 per maand of € 49,95 per jaar voor een opslagcapaciteit van 250 GB. Je kan een proefversie van True Image Lite 30 dagen lang gratis uitproberen in combinatie met 250 GB gratis opslagcapaciteit in de cloud via deze link.

Foto van Acronis
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelZakelijke Windows-tablet met slimme uitbreidingen van HP
Volgend artikelWater- en stofbestendige digitale verrekijker maakt ook opnames
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.