Home Audio / Video

Draagbare luidspreker en gitaarversterker in één piepklein apparaatje

0
35
De Yaba is een klein toestel dat elk oppervlak in een luidspreker verandert. Er is ook een Yaba X(treme) versie die ook als zeer draagbare gitaarversterker kan fungeren.

De Yaba is een project van PLX Devices uit de Verenigde Staten op de crowdfunding website KickStarter. Het apparaatje is uitgerust met geluidstechnologie die elke ondergrond in een luidspreker verandert. Via de 3,5 mm audio-jack kan je elk muziekapparaat aansluiten op de Yaba.

Yaba

Yaba (© ; licentie: )

Volgens de ontwikkelaars mag je je niet laten misleiden door het kleine formaat. Yaba is volgens hen geschikt voor het produceren van luid en levendig geluid. Het toestelletje heeft een 2,4 watt Class G versterker. De Lithium Polymeer batterij zou volledig opgeladen goed zijn voor 8 uur muziekplezier. De Yaba meet 61 x 71 x 22 mm en weegt 167 gram.

Voor gitaristen is er speciale versie: de Yaba X(treme) die ook functioneert als gitaarversterker. Op Kickstarter heeft het project met nog veertien dagen te gaan al de vooropgestelde $ 27.000 binnengehaald. Wie tijdens de lopende periode nog intekent, betaalt $ 49 voor de Yaba en $ 59 voor de Yaba X. Daarna kosten beide producten respectievelijk $ 69,99 en $ 99,99 (verzendkosten niet inbegrepen). In een video op YouTube wordt de Yaba X getoond:

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.