Teufel Raumfeld Connector² maakt je hifi-installatie draadloos

0
47
Teufel introduceert een compact apparaat om je huidige hifi-installatie draadloos met je netwerk te verbinden zodat je er muziekbestanden naartoe kan streamen.

Met de Raumfeld Connector² van Teufel kan je muziekbestanden van je smartphone, tablet, computer of andere apparaten naar je hifi-installatie streamen om ze in hoge kwaliteit af te spelen. De Connector² kan je met een cinch- of optische kabel aansluiten op je hifi-installatie. Het toestel is uitgerust met de Cirrus Logic DAC voor high-end geluidsweergave (24 Bit, 192 kHz).

Teufel Raumfeld Connector²

Teufel Raumfeld Connector² (© ; licentie: )

Naast de Raumfeld Controllor kan je de Raumfeld Connector² ook bedienen met de Raumfeld App. Met deze gratis app voor Android en iOS kan je muziekbestanden van je smartphone en tablet streamen naar je hifi-installatie en geeft je ook de keuze uit meer dan 50.000 internetradiostations. De Raumfeld Connector² meet 12,70 (L) x 17,20 (B) x 2,80 (H) cm.

Prijs en beschikbaarheid
De Teufel Raumfeld Connector² is al verkrijgbaar en heeft een adviesprijs van € 199,99.

Foto van Teufel
Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelNieuw topmodel fotoscanner met geavanceerde software van Canon
Volgend artikelAcer multimediacomputer in all-in-one ontwerp
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.