Nieuw topmodel fotoscanner met geavanceerde software van Canon

0
154
Canon introduceert in de CanoScan scannerserie een nieuw topmodel voor het in hoge resolutie scannen van foto’s, documenten en films.

De CanoScan 9000F Mark II is Canons nieuwe vlaggenschip onder de fotoscanners. De 9000F Mark II is uitgerust met een CCD-sensor en biedt een maximale scanresolutie van 9.600 x 9.600 dpi bij film en 4.800 x 4.800 dpi bij vlakbedscans. De functie Auto Document Fix zorgt dat letters scherp en duidelijk zijn, terwijl afbeeldingen hun kleur, tint en contrast behouden.

Canon CanoScan 9000F Mark II

Canon CanoScan 9000F Mark II (© ; licentie: )


De CanoScan 9000F Mark II doet er circa 7 seconden over om een foto of documenten te scannen naar een 300 dpi A4 in kleur. Bij films bedraagt de scansnelheid circa 18 seconden voor een 35mm negatief bij 1.200 dpi. De nieuwe scanner kan kan per scanopdracht maximaal twaalf 35mm filmstroken of vier ingeraamde dia’s scannen (zowel positief als negatief). De scanner ondersteunt ook het 120 filmformaat (maximaal 6 x 22 cm).

Met FARE (Film Automatic Retouching Enhancement) Level 3 kan je scans maken van originelen waarop zich stofdeeltjes of krasjes bevinden, die vervaagt zijn of waarvoor tegenlichtcorrectie nodig is. Met de nieuwe My Image Garden software navigeer je tussen de scanfuncties. Om documenten gemakkelijk te kunnen verwerken biedt My Image Garden naast tekstherkenning (OCR) ook de mogelijkheid om vertrouwelijke PDF-bestanden te creëren die met een wachtwoord zijn te beveiligen. Met de functie Scan to Cloud sla je scans met één druk op de knop op in Evernote of Dropbox clouddiensten. De scanner heeft zeven EZ-knoppen aan de voorzijde die je kan configureren

Beschikbaarheid en prijs
De Canon CanoScan 9000F Mark II fotoscanner is vanaf april 2013 verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 229.

Foto van Canon
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelGeen verschil tussen Kerstmis en Pasen bij Aldi België
Volgend artikelTeufel Raumfeld Connector² maakt je hifi-installatie draadloos
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.