Beschermhoezen voor mobiele toestellen van Verbatim

0
32
Verbatim introduceert een reeks hoezen in verschillende kleuren en stijlen waarmee je je mobiele apparaten kan beschermen. Enkele bieden ook een Bluetooth toetsenbord.

Verbatims collectie Folio-hoezen zijn beschikbaar voor de Apple iPad-reeks, de iPhone en de Amazon Kindle. Ze zijn licht van gewicht, stootvast en gevoerd. De Folio Pro hoes met Bluetooth-toetsenbord is ontwikkeld voor de iPad 2 en de nieuwe iPad. De hoes heeft een uitklapbare standaard (Kick-Stand) en ventilatiegaten. Het heeft een afneembaar en oplaadbaar Bluetooth-toetsenbord met veertien Apple iOS-sneltoetsen. Je kan de iPad zowel liggend als staand gebruiken dankzij de ‘Smart Stand’. In de hoes gestoken blijven alle poorten en functies van de iPad toegankelijk. De voorkant van de Folio Pro hoes is afneembaar, zodat je een Apple Smart Cover kan blijven gebruiken.

Verbatim Folio beschermhoezen

Verbatim Folio beschermhoezen (© ; licentie: )


De Verbatim Folio Slim hoes met Bluetooth-toetsenbord is eveneens bedoeld voor de iPad 2 en de nieuwe iPad. Het is een compact en lichtgewicht alternatief. Ook voor de iPad mini heeft Verbatim een Folio-hoes. Je kan de minitablet dankzij de Smart Stand liggend of staand gebruiken. De Folio voor iPad mini heeft een buitenkant van hoogwaardig rubber voor meer grip. De binnenkant is zacht voor extra schermprotectie. De Folio-hoezen voor de iPad mini kan je kopen in diverse kleuren, waaronder aquablauw, kiezelgrijs en bubbelgumroze.

Met de Verbatim Folio Pocket bescherm je de de voor- en achterkant van je iPhone 5 tegen krassen en deuken. De hoes biedt toegang tot alle knoppen en functies zonder dat je ze moet verwijderen. Een magnetisch bevestigingsmechanisme houdt de hoes gesloten en geeft tegelijkertijd met een zachte klik eenvoudig toegang tot de telefoon. Ook deze smartphonehoes heeft de Smart Stand. Ze is beschikbaar in mokkabruin, vanillewit en dropzwart.

Tot slot biedt Verbatim ook een Folio-hoes voor de Amazon Kindle Fire en Fire HD 7-inch e-readers met een zachte binnenkant voor extra bescherming van het scherm. De Folio-hoes voor de standaard-Kindle heeft een led-licht voor lezen in schemer.

Prijs en beschikbaarheid
De Verbatim Folio Pro is verkrijgbaar voor 99,99 euro, de Folio Slim voor 69,99. De Folio voor de iPad mini kost 29,99 euro en die voor de iPhone 19,99 euro. De Folio-hoes voor de Amazon Kindle Fire en Fire HD heeft een adviesprijs van 24,99 euro.

Foto van Verbatim
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelBabyfoon toont live beelden op iPhone of iPad van ouders
Volgend artikelMedion multimedia-pc te koop bij Aldi België
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.