Micro-audiosysteem met iPone/iPod dock en aanpasbaar design

0
60
Pioneer kondigt een slank micro hifi-systeem met iPhone/iPod dock aan waarvan je het design kan aanpassen met verwisselbare voorpanelen.

De Pioneer X-SMC00 is een micro-audiosysteem met een ingebouwde cd-speler, FM-radio, iPhone/iPod dock, USB-aansluiting, AUX-ingang en aansluiting voor hoofdtelefoon. Pioneer lanceert ook een variant met Bluetooth: de X-SMC00BT kan draadloos muziek streamen vanaf een toestel met Bluetooth.

Het nieuwe micro-audiosysteem van Pioneer is uitgerust met een geïntegreerde dock waarmee je een iPod en iPhone (met 30-pins connector) kan opladen terwijl je muziek afspeelt. Pioneer levert ook een houder met USB-aansluiting voor de iPhone 5 mee. De X-SMC00 heeft naast een hoofdtelefoonaansluiting ook een extra aansluiting voor andere muziekspelers.

Pioneer X_SMC00BT

Pioneer X_SMC00BT (© ; licentie: )


Het Pioneer micro-audiosysteem is uitgerust met twee full-range luidsprekers met een uitgangsvermogen van elk 10 watt RMS en heeft het ook een bass enhancer en aanpasbare equalizer. Verder biedt de Pioneer X-SMC00 een klok met alarmfunctie. Ook een afstandsbediening wordt meegeleverd.

Je kan de zwarte behuizing van de Pioneer X-SMC00 aanpassen aan je interieur dankzij drie verwisselbare voorpanelen in trendy zilver, zwart of parelwit. Het geluidssysteem kan je ook aan de muur bevestigen.

Prijs en beschikbaarheid
Het Pioneer X-SMC00 micro-audiosysteem is verkrijgbaar vanaf maart voor een adviesprijs € 179. De Bluetooth-variant, de Pioneeer X-SMC00BT, is verkrijgbaar vanaf april voor een adviesprijs van € 199.

Foto van Pioneer
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelKaart toont cyberaanvallen in echte tijd
Volgend artikelScanner voor onderweg van Xerox
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.