Nieuwe versie van Corels software voor videobewerking

0
33
De nieuwste versie van Corel VideoStudio Pro ondersteunt nu ook Motion Tracking, Ultra HD, AVCHD 2.0 en de ondersteuning voor digitale spiegelreflexcamera’s werd verbeterd.

VideoStudio Pro X6 is de de nieuwste versie van Corels videobewerkingssoftware. Videobewerkers beschikken met deze nieuwe versie over meer functies en artistieke opties. Zo is het nu mogelijk beweging te volgen met Motion Tracking. VideoStudio Pro X6 kan automatisch de beweging van objecten bijhouden en hieraan afbeeldingen koppelen. Met de software kan je ook eigen volgpaden definiëren of Motion Tracking gebruiken voor het animeren van stilstaande afbeeldingen en titels.

Corel VideoStudio Pro X6

Corel VideoStudio Pro X6 (© ; licentie: )


VideoStudio Pro X6 ondersteunt ook Ultra HD-video en biedt een groot aantal invoer-, bewerkings- en uitvoerresoluties voor 4K, zowel in de indeling AVC als MPEG-4. Zo kan je de mogelijkheden van 4K-apparatuur, zoals de nieuwe actiecam GoPro Hero 3 Black, optimaal benutten.

VideoStudio Pro X6 biedt ook ondersteuning voor de nieuwste AVCHD 2.0-specificatie, waaronder voor AVCHD 3D-, AVCHD Progressive- en AVCHD 3D/Progressive 50/60p-profielen, voor slow motion-effecten en actievideo. Met de nieuwe vergrote modus voor digitale spiegelreflexcamera’s wordt de zoeker van de camera gesimuleerd, waarmee je over een groter compositievenster beschikt met volledige instellingen voor lensopening, sluitersnelheid, ISO en meer. VideoStudio Pro X6 is ook geschikt voor hoogwaardige stop-motionproducties.

Corel introduceert een nieuwe Ondertiteleditor en de mogelijkheid om tracks om te wisselen. Wanneer tracks worden omgewisseld, blijven alle gekoppelde media van elke track behouden, en worden deze ook verplaatst. Met de nieuwe functie Variabele snelheid kan je snel wijzigingen aanbrengen in de afspeelsnelheid van een project met verschillende intervallen.

Prijs en beschikbaarheid
Corel VideoStudio Pro X6 is heeft een adviesprijs van € 69,99. De software is beschikbaar als download en in een doos en is ook verkrijgbaar in het Nederlands. Gebruikers van VideoStudio Pro X4 of hoger kunnen upgraden voor € 49,99. Corel lanceert ook een premiumversie met meer mogelijkheden, zoals geavanceerde plugins: VideoStudio Ultimate X6 heeft een adviesprijs van € 89,99 of € 69,99 voor de upgradeversie. Je kan een gratis, volledig functionele proefversie downloaden op www.corel.com/videostudio.

Foto van Corel
Website: Bezoek Website
Categorieën: Producenten, Software
Naar begin pagina.
Vorig artikelNieuw topmodel in Nikons Coolpix compactcameralijn
Volgend artikelServerproblemen hinderen lancering cloudversie SimCity
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.