Opnieuw mobiele telefoons van het merk Alcatel te koop

1
50
Het merk Alcatel One Touch maakt een comeback op de Benelux markt. Het Chinese bedrijf TCL Communication lanceert onder de merknaam een nieuw gamma smartphones, waaronder de One Touch Scribe HD.

Begin deze eeuw verkocht Alcatel gsm-modellen die gebruiksvriendelijk waren onder de naam One Touch. TCL Communication laat het merk een comeback maken. Het introduceert onder meer de Alcatel One Touch Scribe HD. Deze smartphone is uitgerust met een 5-inch capacitief HD IPS multi-touchscherm (720 x 12080 pixels). De smartphone is uitgerust met een quad-core 1,2-GHz processor, 1 GB RAM en gebruikt Android 4.1 Jelly Bean als besturingssysteem. De Scribe HD ondersteunt 3G+, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Wi-Fi Direct en Bluetooth 4.0.

Alcatel One Touch Scribe HD

(© ; licentie: )

De Alcatel One Touch Scribe HD wordt geleverd met een touch pen waarmee je in apps, zoals Scribe Note, notities en schetsen kan maken met ondersteuning van handschriftherkenning. Ook meegeleverd wordt de MagicFlip magnetische cover om het scherm te beschermen.

De smartphone is uitgerust met een 8 megapixel camera met autofocus en led-flash op de achterzijde en heeft ook een VGA frontcamera voor videochatten. De Scribe HD is uitgerust met 4 GB intern geheugen en ondersteunt microSD geheugenkaartjes tot 32 GB.

Prijs en beschikbaarheid
De Alcatel One Touch Scribe HD Android smartphone is verkrijgbaar in de kleuren Flash Red, Flash Yellow, Pure White en Black. Wanneer het toestel te koop zal zijn en voor welke prijs werd nog niet meegedeeld.

Update 07/03/2013: Inmiddels is bekend dat deze smartphone beschikbaar is vanaf mei 2013 voor een adviesprijs van € 299,99.

Foto van Alcatel One Touch
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelAOC Full HD LCD-monitor met kantelfunctie voor de professionele markt
Volgend artikelDraadloze Internet of Things Printer met Raspberry Pi
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

1 REACTIE

  1. Niet officieel, maar volgens de geruchten zal de Alcatel One Touch Scribe HD een adviesprijs van 399 euro krijgen en al binnen een maand op de markt verschijnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.