HomeSync is nieuwe mediastreamer van Samsung

0
48
Samsung kondigt een op Android draaiend mediacenter aan met een harde schijf van 1 terabyte waarmee je muziek en films kan streamen.

Met de Samsung HomeSync kan je mediabestanden naar een tv-toestel streamen. Je kan er ook een verbinding mee maken met smartphones en tablets uit Samsungs Galaxy-serie. Zo kan je video’s, foto’s en apps in full HD 1080p bekijken. De HomeSync biedt toegang tot de Play Store voor het downloaden van apps. Het mediacenter heeft ook NFC-technologie zodat je met een simpele aanraking er een verbinding mee kan maken met een mobiel toestel dat NFC ondersteunt. Zo kan je via HomeSync snel een film van je tablet projecteren op een Smart TV en omgekeerd.

Samsung HomeSync

Samsung HomeSync (© ; licentie: )

Het apparaat is uitgerust met een 1,7 GHz processor en 1 GB RAM. Naast de 1 TB harde schijf heeft Samsungs mediacenter ook 8 GB flashopslag. De HomeSync is uitgerust met gigabit Ethernet, WiFI 802.11n, Bluetooth 4.0 en heeft naast een usb 3.0- ook een micro-HDMI-aansluiting.

Tot acht gebruikers kunnen op de Samsung HomeSync een account aanmaken die elk over hun eigen content beschikken op de ingebouwde harde schijf. Met bestandsencryptie en wachtwoord worden bestanden in de privé-mappen gescheiden gehouden van de gedeelde bestanden op de harde schijf.

Prijs en beschikbaarheid
De Samsung HomeSync zal vanaf april te koop zijn voor een adviesprijs van 299 euro.

Foto van Samsung
Website: Visit Website Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelMedion laptop krijgt tweede kans bij Aldi Nederland
Volgend artikelSemi-robuuste Android tablet in Fujitsu’s Stylistic reeks
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.