Belgacom lanceert nieuw gamma producten voor thuisbewaking

1
64
Belgacom Home & Care is een nieuw productengamma waarmee klanten van de telco via smartphone, tablet of pc kunnen zien wat er in hun huis gebeurt.

Belgacoms nieuwe productgamma bestaat uit de Home Control en Home View sets. Home Controle is een bewakingssysteem dat bestaat uit een centrale met ingebouwde sirene, een hd-camera met dag- en nachtzicht en bewegingsdetector voor gebruik binnenshuis, een draadloze infraroodbewegingsdetector, een draadloze rookmelder en een slim stopcontact. Ook omvat het pakket twee draadloze, magnetische deursensoren en twee sleutelhangers met afstandsbediening. Alle onderdelen zijn draadloos met elkaar verbonden.

Belgacom Home Control

Belgacom Home Control (© ; licentie: )

Als binnenshuis beweging of rook worden waargenomen, ontvangt de gebruiker een bericht met een link waar hij de opgenomen beelden kan bekijken. Ook kan je live een kijkje van op afstand nemen. De Home Control toepassing werkt met Android en iOS smartphones en tablet of via een pc of laptop. Je kan het systeem je ook een melding laten sturen als er iemand thuiskomt. Van op afstand kan je het alarmsysteem in- en uitschakelen. Ook is het mogelijk de verlichting te laten branden om de illusie te wekken dat er iemand thuis is. Je kan tot zes personen aansluiten op het meldingssysteem.

Het Home View systeem is een goedkoper bewakingssysteem. Met dit systeem kan je zien wat er thuis gebeurt via een hd-camera met dag- en nachtzicht en geïntegreerde bewegingsdetector. Ook met dit systeem kan je beelden rechtstreeks of uitgesteld bekijken via Android en iOS smartphones, tablets, pc of laptop.

Je kan de Belgacom Home & Care bewakingssystemen ook uitbreiden met camera’s om buitenshuis te gebruiken of met een watersensor. Alle elementen zijn vooraf ingesteld om automatisch een verbinding te maken met de centrale en de b-box-modem van Belgacom. Om het systeem te kunnen gebruiken moet je een account activeren via Belgacom e-Services. Je moet over een geschikte lijn (VDSL2) beschikken en een Belgacom Internet Overal abonnement hebben of voor professionele klanten een Belgacom Internet Office&Go abonnement.

Prijs en beschikbaarheid
Het Belgacom Home View bewakingssysteem kost € 149,99 en het abonnement voor alle meldingen komt op € 4,99 per maand. Het Belgacom Home Control bewakingssysteem kost € 499,99 en je betaalt € 9,99 per maand voor alle meldingen.

Foto van Belgacom
Website: Bezoek Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelEen en De Bleekweide, zelfmoord en sociale media
Volgend artikelAcer lanceert twee nieuwe Android smartphones
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.