Snelle Canon documentscanner ook geschikt voor cloudtoepassingen

0
87
Canon brengt een nieuwe scanner op de markt bedoeld voor kleine kantoren en afdelingen die diverse soorten documenten willen scannen, ook naar de cloud.

De Canon imageFORMULA DR-C120 is een nieuwe bureauscanner die dubbelzijdig kan scannen in kleur tot 40 ipm. De scanner heeft een ADF voor 50 vel. Het toestel kan overweg met diverse soorten documenten: van uiterst dun tot dik karton met een lengte van maximaal drie meter. Met de foliomodus kan de DR-C120 ook documenten in A3-formaat scannen. Met de optionele Canon A4 Flatbed 101 Scanner Unit is het ook mogelijk boeken of andere ingebonden materialen te scannen.

Canon imageFORMULA DR-C120

Canon imageFORMULA DR-C120 (© ; licentie: )

Scantaken kunnen naar keuze worden gestart met één druk op de knop of via Canons CaptureOnTouch software. Het stuurprogramma van de scanner beschikt over een full auto modus die automatisch de juiste scaninstellingen toepast. Het stuurprogramma bevat ook plug-ins voor connectiviteit met Microsoft SharePoint, Evernote en Google Docs, zodat vanaf elke werkplek ter wereld verwerking van- en toegang tot documenten in de cloud mogelijk is.

Canon levert bij de imageFORMULA DR-C120 diverse softwarepakketten, waaronder CapturePerfect, eCopy PDF Pro, BizCard, OmniPage en PaperPort. eCopy PDF Pro is een oplossing voor het creëren, converteren en bewerken van PDF-bestanden. De scanner wordt geleverd met ISIS en TWAIN stuurprogramma’s, zodat gebruikers het apparaat ook kunnen gebruiken in combinatie met andere scanprogramma’s.

Prijs en beschikbaarheid
De Canon imageFORMULA DR-C120 bureauscanner is al verkrijgbaar en heeft een adviesprijs van € 545.

Foto van Canon
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelMicrosoft Surface RT tablets vanaf 14 februari in de winkels
Volgend artikelKrachtige, moderne en goedkope desktop-pc bij Aldi Nederland
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.