AOC Full HD monitor voor liefhebbers van games

0
40
De AOC e2462Vwh is een 23-inch Full HD-monitor met een ultrakorte responstijd van slechts 2 milliseconden waardoor dit beeldscherm ook geschikt is voor het spelen van games.

De nieuwe AOC e2462Vwh led-monitor biedt een schermdiagonaal van 23,6 inch of 60 cm (23,6 inch). AOC ontwierp dit model speciaal voor veeleisende gameliefhebbers. De Full HD monitor met een TN-scherm biedt een responstijd van slechts 2 milliseconden en volgens de fabrikant ook scherpe en heldere beelden, zelfs bij snelle actiescènes uit de nieuwste games of films. Het scherm biedt een helderheid van 250 cd/m2 en een dynamisch contrast van 50.000.000:1 (statisch contrast: 1000:1).

AOC e2462Vwh

AOC e2462Vwh (© ; licentie: )

De AOC e2462Vwh monitor heeft een zwart met wit design en biedt de mogelijkheid om de HDMI (en VGA)-kabels discreet aan te sluiten in de achterzijde van de voet. Het i-Menu laat toe de monitorinstellingen te wijzigen met de muis, terwijl je met Screen+ het bureaublad kan onderverdelen in meerdere deelvensters. Dankzij de nieuwste energiebesparende led-achtergrondverlichting is het model zeer zuinig, aldus AOC.

Prijs en beschikbaarheid
De AOC e2462Vwh is verkrijgbaar vanaf februari voor een adviesprijs van € 159.

Foto van AOC
Website: AOC EU
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelGooi die carrousels van uw website!
Volgend artikelHippe HTC smartphone aangedreven door Windows Phone 8
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.