Draadloos netwerk vergroten met compacte range extender van D-Link

0
52
D-Link voegt een range extender toe aan het gamma netwerkproducten. Volgens de fabrikant is deze extender tot 73 percent kleiner dan vergelijkbare producten.

Met de D-Link Wireless N300 Range Extender (DAP-1320) kan je de dekking van het draadloze signaal in huis verbeteren en uitbreiden. Het streamen van HD-media, spelen van online games of videobellen werkt volgens D-Link vloeiend met de DAP-1320 op plekken in huis waar voorheen geen WiFi-bereik was, zoals een bovenverdieping of kelder. De DAP-1320 ondersteunt wireless N snelheden tot 300 Mbps.

D-Link Wireless N300 Range Extender (DAP-1320)

D-Link Wireless N300 Range Extender (DAP-1320) (© ; licentie: )


D-Links range extender meet 48 x 42 x 53,5 mm. Volgens de fabrikant is hij daardoor tot tot 73 percent kleiner dan vergelijkbare extenders op de markt. In combinatie met een router die WiFi Protected Setup (WPS) ondersteunt, verbind je de DAP-1320 extender door de WPS-knop in te drukken op elk apparaat. Ook kan je de Wireless N300 Range Extender installeren met de gratis D-Link QRS (Quick Router Setup) app voor iOS en Android. De DAP-1320 is uitgerust met WPA/WPA2 beveiliging.

Prijs en beschikbaarheid
De D-Link Wireless N300 Range Extender (DAP-1320) heeft een adviesprijs van € 59,95.

Vorig artikelNiets nieuws onder de zon bij Aldi Nederland
Volgend artikelAlles-in-één Windows 8 pc met 23,6-inch multi-touch scherm van Samsung
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.