Windows 8 tablet voor zakelijk gebruik van Dell

1
47
Dell levert de Latitude 10 tablet nu ook in de Latitude 10 essentials-configuratie. De nieuwe configuratie van de Latitude 10 is bij uitstek geschikt voor organisaties zoals scholen en kleine bedrijven, aldus Dell.

De Dell Latitude 10 essentials is een Windows 8 tablet die volgens de fabrikant op uiterst eenvoudige en veilige wijze te integreren is met bestaande ICT-omgevingen. De Latitude 10 in essentials-configuratie kan je ook delen met meerdere gebruikers.

Dell Latitude 10 essentials

(© ; licentie: )


De Latitude 10 heeft een behuizing vervaardigd uit een magnesiumlegering en is voorzien van een robuuste coating die zacht aanvoelt en een goede grip biedt. De tablet is uitgerust met een Intel Atom Z2760 1,5 GHz Dual Core processor en 2 GB DDR2 SDRAM. Het scherm is een 10.1-inch (25,7cm) HD Multi-touch LED backlit scherm met een resolutie van 1366 x 768 pixels en Corning Gorilla-glas.

De Dell Latitude heeft een 64 GB Mobility Solid State Drive voor opslag en ondersteunt SD-geheugenkaarten. Ook Bluetooth en WiFi behoren tot de uitrusting. Optioneel kan je een dockingstation kopen dat speciaal voor de Latitude 10 is ontworpen en waarop je randapparatuur zoals monitor, toetsenbord en muis kan aansluiten. De tablet kan je ook gebruiken met de optionele Wacom Active stylus. Volgens Dell is de batterij goed voor een autonomie tot 10 uur.

De Latitude 10 tablet biedt ondersteuning voor de Snap Mode van Windows 8. Daarmee kan je tussen twee applicaties schakelen en zo bijvoorbeeld via Skype op afstand communiceren met een docent en tegelijkertijd aantekeningen maken in Microsoft OneNote.

Prijzen en beschikbaarheid
De 64 GB-versie van de Dell Latitude 10 essentials-configuratie is al verkrijgbaar en heeft een adviesprijs van € 549 exclusief btw. De 32 GB-versie zal in de komende maanden verkrijgbaar zijn voor € 499 exclusief btw. De Dell Latitude 10 in standaard configuratie werd in oktober 2012 geïntroduceerd en heeft een adviesprijs vanaf € 654 exclusief btw.

Foto van Dell België
Website: Visit Website
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.

Foto van Dell Nederland
Website: Bezoek Website
Categorieën: Distributeurs
Naar begin pagina.

Vorig artikelInstapmodel Android tablet met 7-inch multi-touch scherm
Volgend artikelCanon verrast met opvallend WiFi-model in Powershot camerareeks
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.