10,1-inch tablet met Windows 8 en bijpassend toetsenbord van Asus

0
62
Asus introduceert een 10,1-inch tablet met Windows 8 en een bijhorend TranSleeve toetsenbord dat ook dienst doet als beschermhoes en staander.

De Asus VivoTab Smart ME400C tablet is uitgerust met een Intel Atom Z2760 dual-core processor, 2 GB RAM en 64 GB opslagcapaciteit. De tablet draait met het Windows 8 besturingssysteem. Het 10,1-inch LED-backlit IPS scherm heeft een HD-resolutie van 1366 x 768 pixels en brede kijkhoeken van 178 graden. Het scherm biedt 5-punts multi-touch voor vingergestuurde bediening in Windows 8.

Asus VivoTab Smart ME400C met TranSleeve Keyboard

Asus VivoTab Smart ME400C met TranSleeve Keyboard (© ; licentie: )


Asus levert optioneel ook het TranSleeve Keyboard bij de VivoTab Smart Tablet. Het is een alles-in-één draadloos accessoire dat dienst doet als beschermhoes, toetsenbord en staander. De VivoTab Smart heeft aan de achterzijde een 8 megapixel camera met auto-focus die ook 1080p Full HD video kan opnemen. De voorzijde is uitgerust met een 2 megapixel camera voor videochats.

De Asus SonicMaster-audiotechnologie moet borg staan voor een goede geluidskwaliteit bij allerlei soorten luistermateriaal via de ingebouwde stereoluidsprekers. De accu zou tot wel 9,5 uur meegaan op een enkele lading volgens Asus. De tablet is 9,7 mm dik en weegt 580 gram.

Prijs en beschikbaarheid
De Asus VivoTab Smart ME400C tablet is verkrijgbaar in zwart en wit in de loop van januari 2013 voor een adviesprijs van € 499 voor het Wi-Fi-model met 64 GB opslagruimte. Het Asus TranSleeve Keyboard wordt apart verkocht en zal vanaf eind januari beschikbaar zijn.

Foto van Asus
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelBudgetvriendelijke Full HD draadloze projector van Epson met 3D
Volgend artikelNokia smartphone met Windows Phone 7 te koop bij Aldi België
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.