Draadloos toetsenbord en trackpad voor iOS toestellen van Logitech

0
100
Logitech introduceert een toetsenbord en trackpad om draadloos te gebruiken met Apple apparaten via een Bluetooth-verbinding.

Het Logitech Bluetooth Easy-Switch Keyboard heeft een aluminium design dat past bij een Apple Mac, iPad of iPhone. Het toetsenbord kan je draadloos verbinden met drie Apple toestellen via Bluetooth waarna je kan schakelen tussen deze apparaten. Het Easy-Switch-toetsenbord heeft een specifieke Mac lay-out en ondersteunt command-, brightness- en mission control-functionaliteit. De toetsenbordverlichting gaat branden wanneer je handen in de buurt van het toetsenbord komen. Ook zal de verlichting automatisch dimmen of toenemen afhankelijk van de hoeveelheid licht in de kamer. Het toetsenbord opladen kan met de meegeleverde usb-kabel en een statuslampje geeft aan wanneer de batterij moet worden opgeladen.

Logitech Bluetooth Keyboard en Touchpad

Logitech Bluetooth Keyboard en Touchpad (© ; licentie: )

Daarnaast lanceert Logitech het Wireless Rechargeable Trackpad voor Apple apparaten. Hiermee beschikt je over multi-touchcontrole. Het trackpad heeft een glazen touch-oppervlak voor een bediening vergelijkbaar met die bij een touchschern. Het aanraakgebied van het trackpad is groter is dan het standaard touch-oppervlak van de notebook. Ook dit Bluetooth apparaat laad je op via de meegeleverde usb-kabel en is uitgerust met een statuslampje dat aangeeft wanneer de batterij moet worden opgeladen.

Prijs en beschikbaarheid
Het Logitech Bluetooth Easy-Switch Keyboard kost € 99,99; het Logitech Wireless Rechargeable Trackpad kost € 69,99. Beide producten zullen vanaf januari beschikbaar zijn.

Foto van Logitech
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelGoogle zoekmachine in jaren zestig stijl
Volgend artikelRobuuste Windows 8 Ultrabook in de Toughbook-reeks van Panasonic
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.