Honderd sciencefictionfilms samengebald in een videoclip van zes minuten

0
23
Fans van sciencefictionfilms hebben een montage gemaakt waarbij ze fragmenten gebruikten uit meer dan honderd populaire films uit het genre.

Aan de montage van Science Fiction: A Supercut werkten de makers een maand. Ze gebruikten fragmenten uit bekende sciencefictionfilms als 2001: A Space Odyssey, E.T., Jurassic Park, Back to the Future, The Matrix, maar ook duiken er fragmenten op uit oude meesterwerken als Metropolis en van wellicht de oudste SciFi-film Le Voyage dans la Lune.

Science Fiction: A Supercut

Science Fiction: A Supercut (© ; licentie: )

De zes minuten durende clip heeft wel een wat aparte beeldverhouding omdat de makers de verschillende beeldformaten dienden bij te snijden. Onder hun supercut zetten ze muziek van The Glitch Mob.

Een lijstje met de sciencefictionfilms waaruit ze de fragmenten putten voor Science Fiction: A Supercut is niet beschikbaar. Zo wordt de videoclip meteen ook een zoekspelletje.

Vorig artikeldevolo Powerline adapter voor professionele installaties
Volgend artikelBluetooth speakerphone voor conference calls en handenvrij bellen
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.