Hardware | Nieuws
Cisco Linksys X1000 N300 Wireless Router met ADSL2+ Modem

Draadloze router met ingebouwd ADSL-modem

In de Linksys X-Series brengt Cisco een breedbandrouter op de markt met een ingebouwde ASDL-modem zodat je met één toestel de breedbandverbinding draadloos kan delen met alle apparaten in huis.

De nieuwe Linksys X1000 Wireless Router met ADSL2+ Modem is het eerste model in de nieuwe X-Series-lijn van Cisco. Met deze productlijn introduceert de fabrikant toestellen om snel en eenvoudig een WiFi-netwerk te installeren. De Linksys X1000 combineert een draadloze router met een ADSL2+ modem. Je hebt daardoor geen afzonderlijk DSL-modem nodig. Als draadloze router gebruikt de X1000 de 2,4 GHz band en biedt hij doorvoersnelheden tot 300 Mbps.

Linksys X1000 N300 Wireless Router met ADSL2+ Modem

Linksys X1000 N300 Wireless Router met ADSL2+ Modem


Cisco levert de Linksys X-Series-producten met de gratis Cisco Connect Express mobile app voor Android en iOS. Met deze app kan je het netwerk beheren met een smartphone of tablet. Je kan bijvoorbeeld een Smart tv verbinden met één druk op de knop of gasten netwerktoegang geven door ze het wachtwoord te sturen via sms of e-mail.

Prijs en beschikbaarheid
De Cisco Linksys x1000 N300 Wireless Router met ADSL2+ is al verkrijgbaar en heeft een adviesprijs van € 69.

Photo of Cisco
Categorieen Producenten
Naar begin pagina.

1 reactie bij Draadloze router met ingebouwd ADSL-modem

Laat een reactie achter

  

  

  

Je kunt deze HTML tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>