Windows 8 gebruiken vanaf een USB-geheugenstaafje

0
34
Kingston lanceert een USB-drive die gecertificeerd is voor Windows To Go. Zakelijke gebruikers kunnen hiermee Windows 8 op een veilige manier starten en gebruiken op verschillende werkplekken.

De Kingston DataTraveler Workspace is een bootable USB 3.0-drive die bedoeld is voor bedrijven die de nieuwe Windows To Go-functie willen gebruiken. Microsoft ontwikkelde deze functie om mobiele gebruikers te ondersteunen. Windows To Go is een onderdeel van Windows 8 Enterprise en biedt een volledige zakelijke Windows 8 desktop op een bootable extern USB-geheugen. Het laat gebruikers toe om het nieuwe besturingssysteem op te starten en te gebruken op meerdere pc’s.

Kingston DataTraveler Workspace

Kingston DataTraveler Workspace (© ; licentie: )

Kingston is een van de eerste fabrikanten die een Windows To Go-drive op de markt brengt. De DataTraveler Workspace USB 3.0-drive zou prestaties leveren die vergelijkbaar zijn met die van een SSD. De drive ondersteunt BitLocker voor data-encryptie en Trusted Boot voor de beveiliging van het opstartproces en anti-malwaresoftware.

Prijs en beschikbaarheid
De Kingston DataTraveler Workspace USB 3.0-drive is beschikbaar in capaciteiten van 32 GB, 64 GB, 128 GB (enkel op bestelling). Prijzen werden niet meegedeeld.

Foto van Kingston
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

De

Vorig artikelCamerabewaking via een Powerline netwerk
Volgend artikelAngry Birds nu ook in Star Wars-versie
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.