Bluetooth toetsenbord met verlichte toetsen van Logitech

0
207
Logitech kondigt een toetsenbord met Bluetooth-technologie aan voor gebruik met Windows, iOS en Android toestellen dat is uitgerust met verlichte toetsen.

Het Logitech Bluetooth Illuminated Keyboard K810 werd speciaal ontworpen voor gebruik met Windows 8 en heeft specifieke toetsen waarmee je eenvoudig kan navigeren in het nieuwe besturingssysteem. Maar het toetsenbord is ook geschikt voor het iOS en Android besturingssysteem. Je kan het verbinden met maximaal drie toestellen, zoals pc, tablet of smartphone, via een Bluetooth-verbinding. Met een druk op één toets kan je eenvoudig wisselen van het ene naar het andere platform. De letters op de toetsen zijn ook bij weinig licht leesbaar door de verlichting die zich automatisch aanpast. Het toetsenbord gebruikt ook een afstandssensor zodat de verlichting aangaat zodra je handen in de buurt komen.

Logitech Bluetooth Illuminated Keyboard K810

Logitech Bluetooth Illuminated Keyboard K810 (© ; licentie: )


Het Bluetooth Illuminated Keyboard K810 kan je opladen via een usb-verbinding. Een volledig opgeladen batterij is goed voor een levensduur van 10 dagen, aldus Logitech. Het toetsenbord heeft ook een On/Off-knop en een lampje dat het batterijniveau aanduidt.

Prijs en beschikbaarheid
Het Logitech Bluetooth Illuminated Keyboard K810 wordt eind 2012 verwacht en heeft een adviesprijs van € 99,99.

Foto van Logitech
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelXbox Music is nieuwe streamingdienst van Microsoft
Volgend artikelArchos Android ICS tablet met innovatieve toetsenbordcover
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.