Adobe vernieuwt Photoshop en Premiere Elements

0
75
Adobe kondigt nieuwe versies aan van haar foto- en videobewerkingssoftware voor consumenten met een volledig opgefriste gebruikersinterface en een nieuwe Quick Edit mode voor beginners.

Adobe Photoshop Elements, dat een volledige oplossing biedt voor het bewerken, organiseren en delen van foto’s, is aan versie 11 toe, net als Premiere Elements, dat een oplossing biedt voor het creëren en bewerken van homevideo’s. Beide softwareproducten zijn verkrijgbaar als afzonderlijk product, maar ook als bundel.

Adobe Photoshop Elements 11 Quick Edit

Adobe Photoshop Elements 11 Quick Edit (© ; licentie: )

Adobe gaf Photoshop Elements 11, dat dezelfde engine gebruikt als Adobe Photoshop, een opgefriste gebruikersinterface met een lichtgrijze achtergrond en beter leesbaar lettertype zodat hij nog gebruikersvriendelijker is. De software biedt Quick, Guided en Expert bewerkingsmodi. De nieuwe Quick editeermode toont een vereenvoudigde interface voor beginnende gebruikers.

De software biedt ook nieuwe lensvervagende filters en nieuwe functies zoals tilt-shiftbewerking, vignettering en contrastbewerking. Ook zijn er nieuwe filters zoals Comic, Graphic Novel en Pen & Ink voor meer creativiteit. Je kan foto’s organiseren gebaseerd op personen, plaatsen (via Google maps geo-tagging) of gebeurtenissen. Ook kan je ze e-mailen of meteen opladen naar webistes zoals Facebook, Flickr, YouTube en Vimeo.

Adobe Premiere Elements 11 kreeg ook een volledig nieuwe en verbeterde gebruikersinterface. Je kunt video’s aanpassen met de Quick Presets, ze een Hollywood-look geven met FilmLooks en beelden ook vertragen of versnellen. De nieuwe versie biedt ook integratie met Vimeo om je videocreaties snel te delen.

De adviesprijzen in dollars zijn al bekend. De volledige versie van Adobe Photoshop Elements 11 en Premiere Elements 11 hebben een adviesprijs van 99,99 dollar, terwijl een upgrade 79,99 dollar kost. De adviesprijs van de bundel met beide producten bedraagt 149,99 dollar voor de volledige versie en 119,99 dollar voor de upgrade.

Foto van Adobe
Website: Bezoek Website Website: Bezoek Website Website: Bezoek Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelExterne USB 3.0 harde schijf voor opnemen tv-programma’s
Volgend artikelNokia Asha smartphone met nieuwe versie Xpress Browser
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.