Software voor pdf-bewerking met spraakherkenning en opslag in de cloud

1
389
De nieuwe versie van Nuance PDF Converter Professional biedt in één pakket zowel PDF-bewerking als spraakherkenning en opslag in de cloud.

Nuance introduceeert PDF Converter Professional 8. In de nieuwe versie van dit softwarepakket voor PDF-beheer en -bewerking is ook Nuance’s Dragon Dictation inbegrepen om gesproken notities aan een pdf-document toe te voegen. PDF Converter Professional 8 biedt ook verbeterde samenwerking met de nieuwe PDF Live-functie, waarmee verschillende gebruikers hetzelfde document tegelijkertijd kunnen aanpassen.

Nuance PDF Converter Professional 8

Nuance PDF Converter Professional 8 (© ; licentie: )

Gebruikers kunnen met de nieuwe versie PDF-documenten voortaan ook bewaren en openen in cloudservices, zoals PaperPort Anywhere, Dropbox of Evernote. Belangrijkste nieuwe mogelijkheden zijn onder meer PDF-conversie per pagina waarmee je pdf’s kan convereteren naar volledig aanpasbare documenten met alle opmaakfuncties van Microsoft Office-documenten; ondersteuning voor PDF/A, de standaard voor het digitaal bewaren van elektronische documenten die in veel sectoren wordt gehanteerd en betere formulieropmaak.

Beschikbaarheid en prijzen
Nuance PDF Converter Professional 8 voor individuele gebruikers en kleine werkgroepen kost 99 euro. Den Enterprise-versie van Nuance PDF Converter 8 (zonder PDF Live en beschikbaar vanaf vijf licenties) kost 109,65 euro per licentie.

Foto van Nuance
Categorieën: Producenten, Software
Naar begin pagina.
Vorig artikelKrachtige Medion laptop bij Aldi Nederland
Volgend artikelNEX systeemcamera met WiFi en apps van Sony
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.