Krachtige alles-in-een oplossing voor fotobewerking herkent gezichten

1
51
Corel kondigt PaintShop Pro X5 aan, een alles-in-een oplossing voor fotobewerking en digitaal ontwerpen. Verbeteringen zijn onder andere aangebracht in de laagstijlen, de penselen en de High Dynamic Range (HDR)-gereedschappen. De nieuwe versie bevat ook allerlei nieuwe effecten en kan gezichten herkennen.

Nieuw bij Corel PaintShop Pro X5, software voor fotobewerking en digitaal ontwerpen, zijn het palet kant-en-klare effecten, het effect verloopfilter en het Retrolab. Met dit laatste tool kun je ouderwetse kleuren en contrasten toepassen op foto’s.

Nieuw is ook de gezichtsherkenningstechnologie waarmee gebruikers personen kunnen identificeren en labelen voor makkelijker fotobeheer en delen op sociale media. Er is ook een nieuwe tool waarmee je een HDR-resultaat verkrijgt op basis van één RAW-foto.Corel Paintshop Pro X5

Foto’s kunnen ook gekoppeld worden aan bestaande locaties. Daarna kun je snel foto’s weergeven en doorzoeken op basis van geografische informatie.

Er is ook een Ultimate Edition van Corel PaintShop Pro X5 die extra filters bevat van Nik Color Efex Pro 3.0 en de tools van REALLUSION FaceFilter Studio 2.0 voor het verbeteren van portretten. Ook meegeleverd wordt een collectie van meer dan 100 unieke penselen, texturen en van royalty’s gevrijwaarde achtergronden.

De software, die ook in het Nederlands beschikbaar is, kost €49,99 voor een upgrade van oudere versies of €69,99 voor een nieuw gekochte versie. De Ultimate versie kost telkens €10 méér. Wil je de software in een ouderwetse doos dan kost dat nog een keer €18 extra.

Alle technische specificaties vind je op de website van Corel.

Onderstaande video geeft een overzicht van wat er met de nieuwe versie allemaal mogelijk is.

Foto van Corel
Website: Bezoek Website
Categorieën: Producenten, Software
Naar begin pagina.
Vorig artikelKleine 3D beamer voor gamers van Epson
Volgend artikelBetaalbare vier-schijven NAS met nieuwste Synology DiskStation Manager
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.