Pixma inkjet-multifunctionals met handig softwareplatform

0
70
Canon lanceert vier all-in-one inkjetprinters in de Pixma-reeks. Met My Image Garden combineert de fabrikant alle software die op dit moment verkrijgbaar is voor Pixma printers in een één gebruiksvriendelijke interface.

De Canon Pixma MP230, MG2250, MG3250 en MG4250 zijn volgens de fabrikant geoptimaliseerd voor het printen van documenten vanaf het web en om thuis prints te maken met fotolabkwaliteit. Het zijn de eerste Pixma modellen met standaard de My Image Garden software met onder meer een reeks nieuwe, functies, zoals Automatic Suggestion, Automatic Layout en Face Recognition, alsook Creative Park Premium, een gratis softwarepakket voor het downloaden en printen van wenskaarten, creatieve knutselprojecten en briefpapier.

Canon Pixma MG4250

Canon Pixma MG4250 (© ; licentie: )

De vier nieuwe Pixma inkjetprinters ondersteunen ook Print Your Days, een nieuwe Facebook app van Canon voor pc’s. Hiermee kan je foto’s rechtstreeks van een Facebook pagina naar een Canon Pixma printer sturen en printen zonder dat daarvoor extra software nodig is. De app biedt ook een serie vormgeving- en bewerkingsopties om aan het printen van foto’s een extra creatief accent te geven.

De Canon Pixma MP230 is een instapmodel met functies voor printen, scannen en kopiëren. De printsnelheden bedragen ISO ESAT 7,0 ipm in zwart-wit en 4,8 ipm bij prints in kleur. De Pixma MG2250 is eveneens geschikt om te printen, scannen en kopiëren. De printer heeft een uit zeven segmenten bestaand LCD-scherm en het kenmerkende Canon FastFront ontwerp dat ruimte bespaart. De printsnelheden bedragen in zwart-wit ISO ESAT 8,4 ipm en bij kleurenprints 4,8 ipm. Een 10×15 cm foto zonder witrand wordt in circa 44 seconden geprint.

De Pixma MG3250 biedt alle functies en mogelijkheden van de MG2250 maar heeft hogere printsnelheden van 9,2 ipm in zwart-wit en 5,0 ipm in kleur. De MG3250 kan dubbelzijdig printen en zo tot 50% op papierkosten besparen. Ook beschikt deze all-in-one over ingebouwde Wi-Fi en een gratis smartphone en tablet app voor het printen en scannen van foto’s.

De Pixma MG4250 tot slot is een multifunctional met printsnelheden van 9,9 ipm in zwart-wit en 5,7 ipm in kleur. Auto Duplex Print biedt de mogelijkheid van dubbelzijdig printen. De MG4250 heeft een 6,2 cm kleuren TFT-scherm om zonder pc te kunnen printen. Hij is uitgerust met ingebouwde Wi-Fi en de Pixma Cloud Link die directe toegang biedt tot online Picasa albums, Web Template Print en Google Cloud Print.

Prijs en beschikbaarheid
De nieuwe Canon all-in-one toestellen zijn beschikbaar vanaf september 2012 en hebben de volgende adviesprijzen:
– MP230: € 55
– MG2250: € 59
– MG3250: € 79
– MG4250: € 89

Foto van Canon
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikel3D-replica van ongeboren kindje vervangt wazige echofoto
Volgend artikelNikon breidt gamma systeemcamera’s met verwisselbare lenzen uit
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.