Dunste Sony Walkman mp3-spelers ooit

0
82
Sony introduceert drie nieuwe Walkman audio- en videospelers, waaronder de dunste Walkman ooit en een model met internetmogelijkheden en ondersteuning voor Google Android-apps. Prijzen variëren van 100 tot 300 euro en opslagcapaciteiten van 8 tot 32GB.

Sony pakt uit met drie nieuwe Walkman-series en zeven verschillende Walkman-modellen.

De NWZ-F800 Walkman-serie is een topmodel met multitouch kleurenscherm van 8,9cm en opslagcapaciteiten van 8, 16 of 32 GB. Deze Walkman gebruikt Android 4.0 ‘Ice Cream Sandwich’ als besturingssysteem. De drie modellen in de NWZ-F800 serie spelen mp3, wma, aac-lc, he-aac, lineaire PCM en FLAC audio en MPEG4, H.264/AVC en WMV9 video.

Sony Walkman E470

Sony Walkman E470 (© ; licentie: )

De accu houdt het ongeveer 20 uur uit bij de weergave van muziek en 4,5 uur bij video. Er zit een xLOUD-luidspreker in zodat je ook zonder oortjes naar onvervormd geluid kunt luisteren. Opladen van de batterij via usb duurt vier uur. Je kunt met dit model ook internetten via WiFi. Verder kun je allerlei Android-apps installeren.

De Walkman NWZ-E570 serie bestaat uit twee modellen met een opslagcapaciteit van respectievelijk 8 en 16 GB. Dit is met 7mm de dunste Walkman ooit. De serie heeft een niet-aanraakgevoelig lcd-scherm van 5,1 cm. Dezelfde audio- en videoformaten als bij de NWZ-F800 worden ondersteund, met uitzondering van FLAC en HE-AAC audio. De accu houdt het ongeveer 36 uur bij het weergeven van audio en 6 uur bij video. Opladen duurt drie uur. Deze serie wordt geleverd met een ruisonderdrukkende headset, die het achtergrondgeluid volgens Sony met 98 procent reduceert.

Ten slotte is er de goedkope Walkman NWZ-E470 serie met één model dat een opslagcapaciteit van 8 GB biedt. Ook deze serie heeft een niet-aanraakgevoelig lcd-scherm van 5,1 cm. Deze serie ondersteunt dezelfde audio- en videoformaten als de NWZ-E570 serie en ook de batterij heeft dezelfde kenmerken.

Sony Walkman F800

Sony Walkman F800 (© ; licentie: )

Er is ook een nieuw E473KB model met een luidsprekerdock met krachtige bas en functies voor feesten, zoals een gesynchroniseerde weergave van songteksten en een karaokemodus.

Prijs en beschikbaarheid
De nieuwe Sony Walkmans liggen van midden augustus in de winkel.
De NWZ-F806 kost 300,- euro (zwart, 32GB).
De NWZ-F805 kost 250,- euro (zwart, 16GB).
De NWZ-E574 kost 120,- euro (zwart of wit, 8GB).
De NWZ-E473KB kost 110,- euro (zwart, 4GB inclusief speakerdock).
De NWZ-E474 kost 100,- euro (zwart, rood, roze, groen en blauw, 8GB).

Foto van Sony
Website: Bezoek Website Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelMuziek streamen met stijlvolle luidsprekerdocks van Denon
Volgend artikelReadiris, accuraat en intuïtief OCR-programma
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.