Philips LED-beeldscherm met geïntegreerde webcam

0
87
MMD, het bedrijf dat wereldwijd Philips monitoren verdeelt, introduceert een Philips 24-inch monitor die in de bovenrand een webcam heeft ingebouwd voor videochatten.

De Philips AMVA LCD 241P4QPYKES is een nieuwe monitor uit het professionele gamma beeldschermen van de fabrikant. De 24-inch (61 cm) monitor maakt gebruik van W-LED verlichtingstechnologie en biedt een optimale resolutie van 1920 x 1080 pixels. De kijkhoek bedraagt 178° horizontaal en verticaal. De Philips 241P4QPYKES breedbeeldmonitor biedt een helderheid van 250 cd/m² en een SmartContrast-verhouding van 20.000.000:1. Het scherm gebruikt ook Philips’ PowerSensor waarmee het automatisch wordt gedimt wanneer de gebruiker zijn plek verlaat. Hiermee kan tot 80 percent energie worden bespaard, aldus Philips.

Philips 241P4QPYKES LED-monitor

Philips 241P4QPYKES LED-monitor (© ; licentie: )

Naast een geïntegreerde webcam heeft de Philips monitor een ingebouwde microfoon en stereospeakers voor geluidsweergave tijdens audio- en videoconferenties. De 241P4QPYKES is uitgerust met een DisplayPort-, DVI-D- en VGA-aansluiting. De DisplayPort maakt een digitale verbinding tussen pc en monitor met betere prestaties dan de DVI-standaard. Ook ondersteunt het kabellengtes tot vijftien meter met een overdrachtssnelheid voor gegevens van 10,8 Gbps, waardoor ook videoverbindingen mogelijk blijven. De monitor heeft ook drie USB 2.0-aansluitingen.

Prijs en beschikbaarheid
De Philips AMVA 241P4QPYKES LCD-monitor met geïntegreerde webcam is vanaf half mei verkrijgbaar voor de aanbevolen prijs van € 245 (ex. btw).

Foto van Philips
Website: Bezoek Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelLuxueuze ultrabook in Spectre-reeks van HP
Volgend artikelU bent de activa van Facebook
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.