Bedrijven | Hardware | Nieuws
Philips AMVA 241P4QPYKES LCD-monitor

Philips LED-beeldscherm met geïntegreerde webcam

MMD, het bedrijf dat wereldwijd Philips monitoren verdeelt, introduceert een Philips 24-inch monitor die in de bovenrand een webcam heeft ingebouwd voor videochatten.

De Philips AMVA LCD 241P4QPYKES is een nieuwe monitor uit het professionele gamma beeldschermen van de fabrikant. De 24-inch (61 cm) monitor maakt gebruik van W-LED verlichtingstechnologie en biedt een optimale resolutie van 1920 x 1080 pixels. De kijkhoek bedraagt 178° horizontaal en verticaal. De Philips 241P4QPYKES breedbeeldmonitor biedt een helderheid van 250 cd/m² en een SmartContrast-verhouding van 20.000.000:1. Het scherm gebruikt ook Philips’ PowerSensor waarmee het automatisch wordt gedimt wanneer de gebruiker zijn plek verlaat. Hiermee kan tot 80 percent energie worden bespaard, aldus Philips.

Philips 241P4QPYKES LED-monitor

Philips 241P4QPYKES LED-monitor

Naast een geïntegreerde webcam heeft de Philips monitor een ingebouwde microfoon en stereospeakers voor geluidsweergave tijdens audio- en videoconferenties. De 241P4QPYKES is uitgerust met een DisplayPort-, DVI-D- en VGA-aansluiting. De DisplayPort maakt een digitale verbinding tussen pc en monitor met betere prestaties dan de DVI-standaard. Ook ondersteunt het kabellengtes tot vijftien meter met een overdrachtssnelheid voor gegevens van 10,8 Gbps, waardoor ook videoverbindingen mogelijk blijven. De monitor heeft ook drie USB 2.0-aansluitingen.

Prijs en beschikbaarheid
De Philips AMVA 241P4QPYKES LCD-monitor met geïntegreerde webcam is vanaf half mei verkrijgbaar voor de aanbevolen prijs van € 245 (ex. btw).

Photo of Philips
Website: Bezoek Website
Categorieen Producenten
Naar begin pagina.

Laat een reactie achter

  

  

  

Je kunt deze HTML tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>