Pioneer 3D-Blu-rayspeler op maat van smartphone- en tabletgebruikers

0
174
Pioneer kondigt een Blu-ray-speler aan met 3D-ondersteuning die ontworpen werd om smartphone- en tabletgebruikers in de hoogst mogelijke kwaliteit te laten genieten van muziek en video op hun mobiele toestellen.

De Pioneer BPD-150 3D-Blu-ray-speler is uitgerust met een ethernetaansluiting om via een bekabelde verbinding toegang te bieden tot een lokaal netwerk of het internet. Met de optionele Pioneer AS WL300 draadloze LAN-adapter kan je de speler ook draadoosl integreren in het thuisnetwerk. De Pioneer BDP-150 ondersteunt DLNA, zodat je muziek- en videobestanden kan afspelen of bekijken van op een pc, Mac, mediaserver, smartphone of tablet. De nieuwe Blu-ray-speler kan Blu-ray Discs, dvd’s, cd’s en SACD’s afspelen. De BDP-150 ondersteunt ook en de meest gangbare videobestandsindelingen, zoals 3gp (specifiek voor smartphones), Flash video, DivX, DivX Plus HD en MKV, en audiobestandsindelingen, zoals WMA, MP3, AAC en de lossless audiocodec FLAC.

PIoneer BDP-150

PIoneer BDP-150 (© ; licentie: )


Bezit je een Pioneer AV-receiver van de nieuwste generatie, dan kan je met de Sound Retriever-optie, die ontbrekende data herstelt, de kwaliteit van gecomprimeerde geluidsbestanden verbeteren. Stream Smoother zorgt voor een betere kwaliteit van gecomprimeerde videobestanden met meer gedetailleerde en fijnere beelden als resultaat. De Stream Smoother-technologie komt van pas bij videobestanden met een lage bitrate, die oorspronkelijk bedoeld waren voor kleine schermen zoals smartphones. Beide Pioneer toestellen kan je ook eenvoudig bedienen dankzij de gratis apps van Pioneer: ControlApp voor Android via Google Play en iControlAV2012 App voor iOS via Apple iTunes.

Prijs en beschikbaarheid
De Pioneer BDP-150 3D-Blu-ray-speler is te koop vanaf juni 2012 voor een adviesprijs van € 199.

Foto van Pioneer
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelSchilder gebruikt oude floppy disks als canvas
Volgend artikelVideoconferenties houden in 3D op ware grootte
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.