Multipositionele home cinemasystemen

0
48
Panasonic introduceert twee home cinemasystemen met een soundbar. Bij beide systemen is de soundbaar splitsbaar, zodat je het systeem op verschillende manieren kan opstellen naar gelang het huiskamerinterieur. Het duurdere systemen heeft ook een draadloze subwoofer.

De SC-HTB550 en SC-HTB20 zijn de nieuwste home cinemasystemen van Panasonic. Het SC-HTB550 is een soundbarsysteem dat is ontworpen voor tv’s vanaf 42 inch, terwijl de SC-HTB20 een soundbarsysteem is dat geschikt is voor tv’s vanaf 32 inch. De luidspreker van beide systemen kan gesplitst worden, zodat er twee satellietluidsprekers ontstaan. Op die manier kan je het systeem horizontaal of verticaal plaatsen, aan de muur bevestigen of op de vloer of een standaard zetten. Beide systemen hebben een neerwaarts gerichte subwoofer. Het SC-HTB550 systeem heeft bovendien een draadloze subwoofer, die ook Bluetooth-verbindengen ondersteunt, zodat je muzieknummers draadloos kan streamen vanaf een mobiel apparaat of smartphone met Bluetoot.

Panasonic SC-HTB20

Panasonic SC-HTB20 (© ; licentie: )

Panasonic implimenteerde verschillende functies die de geluidskwaliteit moeten waarborgen. Zo zorgt de Anti-Jitter Digital Amplifier er dankzij een verdere ontwikkeling van Panasonic’s MASH (multi-stage noise shaping) technologie voor dat jitter en geluidsvervorming worden tegengegaan. De Clear-Mode Dialogue-functie moet ervoor zorgen dat spraak op een tv beter te verstaan is. Doordat het geluidsveld wordt gecorrigeerd, zijn dialogen en geluiden beter te verstaan. Met de Dialogue Level Control-functie kan je aangegeven in welke mate spraak zich moet onderscheiden van de surround sound voor betere verstaanbaarheid.

Prijs en beschikbaarheid
De Panasonic SC-HTB550 is leverbaar van april 2012 voor een adviesprijs van € 429. De Panasonic, de SC-HTB20 is te koop vanaf mei voor een adviesprijs van € 249.

Foto van Panasonic
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelNetgear range extender vergroot bereik van draadloos netwerk
Volgend artikelZelfbouwprinter om lijstjes van internet mee af te drukken
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.