Acer Liquid smartphone met Android 4.0

0
33
De Liquid Glow is Acer’s nieuwe smartphone die is uitgerust met het Android 4.0 besturingssysteem (Ice Cream Sandwich) en een 3,7-inch touchscherm.

De Liquid Glow heeft een behuizing met rondingen en details in chroom. De smartphone zal verkrijgbaar zijn in enkele trendy kleuren en de weergavestijl op het 3,7-inch capacitief Multi-touchscherm zal aangepast zijn aan de kleur van de behuizing. De Liquid Glow maakt gebruik van de nieuwe mogelijkheden van Ice Cream Sandwich, de laatste versie van het Android besturingssysteem met een nieuwe interface, betere browser en beter widgetbeheer. Het biedt ook de mogelijkheid het mobieltje te ontsluiten via gezichtsherkenning. De smartphone werkt ook met de nieuwste spraakherkenning van Google.

Acer Liquid Glow

Acer Liquid Glow (© ; licentie: )

De Liquid Glow is uitgerust met een 5 megapixel autofocus camera aan de achterzijde met LED-flitser. Met Android Beam kan je foto’s met een enkele aanraking delen met een ander Android-apparaat met NFC. Ook kan je op die manier contactpersonen, favoriete apps en muziek en video’s delen.

Prijs en verkrijgbaarheid
De Acer Liquid Glow zal vanaf het begin van de zomer verkrijgbaar zijn in de kleuren Sakura Pink, Alpine White en Cat’s-eye Black. De prijs werd niet meegedeeld.

Foto van Acer
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelEnergieverbruik beheren met Electrabel’s Smart energy box
Volgend artikelMobiele betalingen, Belgisch provincialisme
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.