Limited Edition van Xbox 360 voor Star War fans

0
60
Microsoft en LucasArts kondigen een Star Wars game aan waarmee fans van de populaire filmreeks deel kunnen uitmaken van het Star Wars universum dankzij de Kinect for Xbox 360 ondersteuning.

Vanaf 3 april zijn zowel het game “Kinect Star Wars” als de Xbox 360 Limited Edition “Kinect Star Wars” bundel te koop. De bundel bevat naast de spelconsole en het spel ook een Kinect en controller. Alle onderdelen hebben een speciale Star Wars uitvoering. Het nieuwe game maakt het mogelijk om je onder te dompelen in verschillende Star Wars belevingen. “Kinect Star Wars” biedt vijf modi: Jedi Destiny: Dark Side Rising, Podracing, Rancor Rampage, Galactic Dance Off en Duels of Fate.

Xbox 360 Limited Edition “Kinect Star Wars” spelconsolebundel

Xbox 360 Limited Edition “Kinect Star Wars” spelconsolebundel (© ; licentie: )

In de Jedi Destiny Mode raak je betrokken bij intense Space Battles als je door de Galaxy reist. Ook kan je de iconische Speeder Bikes en Landspeeders besturen tijdens je epische reis. Om Jedi te worden zul je het onder meer moeten opnemen tegen opponenten als Count Dooku en Darth Vader. In de New Galactic Dance Off-modus krijg je dan weer popnummers te horen die een Star Wars make-over hebben gekregen en waarop je met bekende karakters kan dansen. Het Kinect Star Wars game kost € 49,99, terwijl de Xbox 360 Limited Edition “Kinect Star Wars” bundel € 399,99 kost.

Fans van Star Wars kunnen sinds gisteren (08/02/2012) ook de 3D-bewerking van Star Wars: Episode I The Phantom Menace in de bioscoop gaan bekijken.

Foto van Microsoft
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelNieuwe Wikipedia scripting-taal wordt ook gebruikt door World of Warcraft
Volgend artikelHoofdtelefoons met de focus op bastonen van Pioneer
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.