Draadloze muis heeft touch-oppervlak

0
53
Logitech presenteert een computermuis met een ontwerp dat meer aansluit bij de wijze waarop we navigeren op de aanraaktgevoelige schermen van smartphones en tablets.

De Logitech Touch Mouse M600 is een draadloze muis met een aanraakgevoelig oppervlak. Veel mensen zijn het inmiddels gewoon om met de vingertoppen te navigeren op smartphones, tablets en andere apparaten. Het touch-oppervlak van de nieuwe Logitech Touch Mouse maakt het navigeren door webpagina’s, documenten, e-mail- en andere berichten tot een vergelijkbare ervaring. Het hele oppervlak van de muis is geschikt om te scrollen of te vegen.

Logitech Touch Mouse M600

Logitech Touch Mouse M600 (© ; licentie: )


De Logitech Flow Scroll software moet zorgen voor een vloeiende scroll-ervaring. Met de software kan je ook de klik- en aanraakgebieden aanpassen, waardoor de Logitech Touch Mouse M600 geschikt is voor zowel links- als rechtshandigen. Logitech levert de touch-muis met een kleine Unifying receiver om verbinding te maken met laptop of computer. De receiver maakt gebruik van draadloze 2.4GHz-technologie. Je kan hiermee nog maximaal vijf andere apparaten verbinden. De muis kan je gebruiken met één of twee AA-batterijen. Met één batterij is de muis lichter, maar de batterij gaat dan ongeveer drie maanden mee, terwijl de batterijlevensduur met twee AA-batterijen circa zes maanden bedraagt, volgens Logitech. Je kan de muis ook met oplaadbare batterijen uitrusten.

Prijzen en beschikbaarheid
De Logitech Touch Mouse M600 is vanaf eind februari verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 69,99.

Foto van Logitech
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelVijf nuttige en leuke Android-apps
Volgend artikelNieuwe Wikipedia scripting-taal wordt ook gebruikt door World of Warcraft
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.