Bose mobiele luidspreker met geïntegreerde hoes klinkt luid en duidelijk

3
81
De slogan van Bose – Better Sound Through Research – liegt er niet om. Bose doet namelijk erg veel onderzoek naar mogelijkheden om hun luidsprekersystemen te verbeteren. Dankzij dit doorgedreven technologisch onderzoek kan Bose systemen met een – naar eigen zeggen – superieure geluidskwaliteit aanbieden. Of dat ook het geval is bij de nieuwe Bose SoundLink Wireless Mobile speaker, kom je te weten in deze review.

Bose produceert niet alleen entertainment- en home audio-systemen, maar ook in de luchtvaart- en auto-industrie is Bose prominent aanwezig. Professionele audiosystemen van Bose vind je dan weer in stadions, gebedshuizen, aula’s, winkels, warenhuizen en restaurants. In combinatie met hoofdtelefoons, iPod dockings, mobiele systemen en zelfs een TV hoopt Bose zowat elke muziek- en filmliefhebber te bereiken.

 
In de doos

Naast de Bose SoundLink Wireless Mobile speaker zelf vinden we in de doos ook nog een 3,5 mm stereokabel en een 100-240V netlader. De donkerbruine lederen hoes is reeds aan het toestel bevestigd. De hoes doet trouwens niet alleen dienst als bescherming, maar wordt ook gebruikt als staander.

Bose SoundLink Wireless Mobile Speaker

Bose SoundLink Wireless Mobile Speaker (© ; licentie: )

De oplaadbare lithium-ion accu is reeds in het toestel geplaatst. De aanbevolen oplaadtijd bedraagt slechts drie uur. Met een volledig opgeladen batterij kan je volgens Bose acht uur (non-stop) genieten van je favoriete muziek. Een erg uitgebreide, Nederlandstalige handleiding kan je downloaden via de website van Bose.

 
Design

De voorganger van de SoundLink Wireless Mobile speaker, het SoundLink Wireless Music System, hebben we reeds eerder aan de tand gevoeld. Het nieuwe luidsprekersysteem kreeg echter een volledig nieuw uiterlijk.

1
2
3
4
5
Vorig artikelVioolspeler laat zich niet afleiden door rinkelende Nokia-gsm
Volgend artikelWaarom hinkt support altijd achterop?

3 REACTIES

  1. Maar niet iedereen is even verbaasd van alles… dus wat voor jouw verbazingwekkend is, is voor mij misschien maar een “piefertje” (of net andersom 🙂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.