A3-multifunctional met WiFi en aanraakscherm

0
44
Brother introduceert de MFC-J5910DW, een 4-in-1 kleureninkjetprinter die documenten en foto’s dubbelzijdig en randloos afdrukt tot A3-formaat.

Met de nieuwe draadloze multifunctional van Brother kan je printen, kopiëren, scannen en faxen. De MFC-J5910DW biedt een afdruksnelheid tot 35 pagina’s per minuut (ppm) in zwart-wit en to 27 ppm in kleur met een resolutie tot 6000 x 1200 dpi. De multifunctional print dubbelzijdige documenten en randloze foto’s tot het formaat A3. Indien geïnstalleerd in het netwerk, bekabeld of draadloos (802.11b/g/n), kunnen meerdere medewerkers gebruikmaken van de printfunctie tot formaat A3 en de kopieer-, scan- en faxfunctionaliteiten tot A4. De all-in-one is ook uitgerust met een USB 2.0-aansluiting.

Brother MFCJ5910DW

Brother MFCJ5910DW (© ; licentie: )


De Brother MFC-J5910DW heeft een “Scannen naar”-toets om te scannen naar een netwerk, FTP of e-mailserver. De A3-multifunctional ondersteunt AirPrint om draadloos te printen vanaf een iPad, iPhone en iPod touch. Brother biedt ook de gratis applicatie iPrint&Scan om via het draadloze netwerk foto’s (JPEG) en PDF’s rechtstreeks vanaf iPhone, iPad, iPod touch of Android smartphone te printen of document te scannen naar deze toestellen.
De MFC-J5910DW is uitgerust met een 4,9 cm breed aanraakscherm om foto’s aan te passen en te printen. Foto’s afdrukken kan ook rechtstreeks vanaf een PictBridge-compatibel fototoestel, mediakaart en USB-stick. Het stroomverbruik van deze multifunctional bedraagt in werking maximaal 21 watt, in stand-by maximaal 6 watt en in slaapstand maximaal 3,5 watt volgens Brother.

Prijs en beschikbaarheid
De Brother MFC-J5910DW A3-inkjetmultifunctional heeft een adviesprijs van € 229.

Foto van Brother
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelRichten en klikken met nieuwe Sony Cyber-shot camera’s
Volgend artikelDunne, maar krachtige laptop van Dell
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.