Hercules webcam met gebrekkige software

0
200
Sinds de komst van (super)snel internet kunnen we in contact staan met de rest van de wereld via videochatsessies. Uiteraard heb je dan een webcam nodig en een applicatie die videochatsessies ondersteunt. Webcams zijn tegenwoordig zeer betaalbaar, ook de HD-varianten. We ontvingen de Hercules HD Sunset en onderwierpen het toestel aan een grondige test.

In zakelijke omgevingen wordt er meer en meer aan videoconferencing gedaan. De voordelen zijn dan ook legio. Eerst en vooral bespaar je tijd en geld, omdat je je niet hoeft te verplaatsen. Daarnaast ben je niet afhankelijk van de weersomstandigheden en spaar je het milieu. Ook als consument kan je genieten van tal van voordelen. Zo kan je bijvoorbeeld in contact blijven met je familieleden als je op vakantie bent, tijdens een buitenlandse stage, etcetera.

 
In de doos

In de fraaie verpakking vinden we naast de Hercules HD Sunset webcam ook nog een cd-rom met software en een beknopte, meertalige handleiding (ook Nederlandstalig). Op de meegeleverde cd-rom vind je de Hercules Webcam Station Evolution software en de Hercules Xtra Controller EX software.

Hercules HD Sunset webcam

Hercules HD Sunset webcam (© ; licentie: )

 
Design

De Hercules HD Sunset maakt kennelijk gebruik van hetzelfde chassis als de eerder besproken Hercules Dualpix HD720p Emotion. De HD Sunset is echter voorzien van een zwart/brons design. Ook deze webcam is dus eenvoudig richt- en kantelbaar op het aanpasbare voetstuk. Links van de lens zien we een blauw statuslampje en rechts van de lens werd de microfoon ingewerkt. De HD Sunset is geschikt voor gebruik op een scherm, notebook of tafel en is bovendien 360° roteerbaar.

1
2
3
4
5
6
7
Vorig artikelRobot herkent zichzelf in spiegel
Volgend artikelHagedis speelt Ant Crusher op smartphone

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.