Eenvoudig navigeren dankzij Navigon Flow

0
59
Navigon lanceerde onlangs drie nieuwe navigatietoestellen. De navigatiecomputers beschikken over de vernieuwde Navigon ‘Flow’-interface, zodat je tijdens het navigeren vloeiend kan schakelen tussen de menu’s. Wij hebben de Navigon 42 Premium getest.

Navigon is sedert 1991 actief als producent van mobiele navigatieoplossingen en leverancier van gps-software. Eerder dit jaar kondigde Garmin de overname van het Duitse Navigon aan. Navigon zal dan ook verder gaan als dochterbedrijf van marktleider Garmin. Wereldwijd stelt Navigon ongeveer 400 mensen tewerk. Het hoofdkantoor van Navigon AG is gevestigd in het Duitse Hamburg.

In de doos
In de doos vinden we naast de Navigon 42 Premium zelf ook nog een heleboel accessoires. We zien een stevige voorruithouder, een miniUSB-kabel en een 12V autolader met geïntegreerde TMC-antenne. Verder levert de fabrikant ook nog een meertalige snelstartgids (ook Nederlandstalig) mee. Tot slot kan je binnen dertig dagen na het eerste gebruik van de Navigon 42 Premium genieten van extra korting bij de aankoop van services dankzij het meegeleverde kortingsboekje.

Navigon 42 Premium Europe 44 GPS

Navigon 42 Premium Europe 44 GPS (© ; licentie: )

Design
De Navigon 42 Premium heeft een 4,3-inch (11cm) capacitief aanraakscherm in 16:9 formaat dat bijna de hele voorzijde bestrijkt. Het toestel is uitgevoerd in een combinatie van mat en glanzend zwart kunststof, met twee zilvergrijze accentlijnen boven en onder het scherm. Het logo is opvallend aanwezig op de onderste accentlijn. Rechts naast het scherm zien we de ingebouwde microfoon van de Navigon 42 Premium. De linkerzijde biedt plaats aan de reset-knop. In de rechter bovenzijde vinden we de aan/uit-knop van het toestel. In de onderzijde van het toestel zijn de miniUSB-aansluiting, een LED-statuslampje en een sleuf voor microSD-geheugenkaartjes aangebracht. Tot slot biedt de achterzijde plaats aan de uitsparingen voor de houder en de geïntegreerde luidspreker.

1
2
3
4
5
6
Vorig artikelKrachtige Alienware gaming-pc met hoogwaardige componenten van Dell
Volgend artikelVrouwelijke gamers hebben meer seks

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.