Keuze uit vier Ricoh kleurenlasers voor printen in kleur

0
33
Ricoh stelt vier nieuwe kleurenprinters met lasertechologie voor. De nieuwe Aficio’s hebben een ruimtebesparend ontwerp, een korte opwarmtijd en een hoge afdruksnelheid.

De Aficio reeks printers van Ricoh wordt uitgebreid met vier modellen: de SP C240DN, de SP C242DN, de SP C242SF en de SP C242SF. De eerste twee zijn A4 kleurenlaserprinters met een opwarmtijd van minder dan een halve minuut volgens Ricoh. Ze leveren hun eerste afdruk in 14 seconden. De Aficio SP C242DN biedt een afdruksnelheid van 20 pagina’s per minuut (ppm) in kleur en zwart-wit, terwijl de Aficio SP C242DN 16 pagina’s per minuut in kleur en zwart-wit afdrukt. Deze netwerkkleurenprinters kunnen dubbelzijdig afdrukken en kunnen papier tot 160 g/m² verwerken, naast allerlei andere gewichten en formaten. Beide toestellen meten 400 x 450 x 320 mm.

Ricoh Aficio SP C242DN

Ricoh Aficio SP C242DN (© ; licentie: )

De Ricoh Aficio SP C240SF en SP C242SF zijn vier-in-één kleurenlaserprinters. Deze A4 netwerkmultifunctionals zijn operationeel binnen de 30 seconden. Beide toestellen bieden de mogelijkheid om te kopiëren, af te drukken, te scannen (1200 x 1200 dpi) en te faxen. De eerste afdruk verschijnt na 14 seconden. De afdruksnelheid van de SP C240SF bedraagt 16 pagina’s per minuut (ppm) en die van de SP C242SF 20 ppm. Beide Aficio’s ondersteunen functies zoals scannen naar een e-mailadres, naar een map of FTP. Ook bieden ze de mogelijkheid om via de pc een fax te ontvangen of te verzenden. Deze toestellen meten 420 x 476 x 493 mm.
De prijzen en beschikbaarheid van deze vier kleurenlasertoestellen werden niet meegedeeld.

Foto van Ricoh
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelPrimeur: de eerste tablet bij Aldi
Volgend artikelMultimediabeelden bekijken met transparante bril van Epson
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.