Home Audio / Video

Superdunne kabels om onzichtbaar weg te werken

1
286
Scyse Labs maakt elektronicaproducten met oog voor design. Zo is de Labs Wiretape een ultraplat en plooibaar bekabelingssysteem voor diverse audio/video- en multimediatoepassingen.

Het is niet altijd eenvoudig om alle bekabeling van een home cinemasysteem of andere audio/video-apparatuur op een bevredigende manier weg te werken. Je kan de kabels wegstoppen achter meubels, onder een tapijt of ze desnods in de muur slijpen. Scyse Labs biedt met het Labs Wiretape bekabelingssysteem een elegantere oplossing. De ‘kabels’ bestaan uit een grijze transparante tape die slechts 0,16 mm dun is. Je kunt de gewenste stekker gewoon vastklikken op deze tape. De Labs Wiretape is beschikbaar met verschillende aansluitingen: HDMI (type 1.4), Ethernet (RJ45 1 Gbps en 100 Mbps), RCA Audio stereo en video, Coax (enkel en dubbel), telefoon (RJ11) en VGA.

Labs Wiretape

Labs Wiretape (© ; licentie: )

De ultraplatte en plooibare tape is leverbaar in rollen van 3, 5 of 10 meter in twee soorte: met een bedrading van vijf lijnen of achttien lijnen. De kabeltape is eenvoudig op de gewenste lengte te knippen. De Labs Wiretape kan je vastlijmen en vervolgens afdekken met behangpapier of verf. Ook onder een tapijt zal hij minder opvallen dan de traditionele bekabeling.

Prijs en beschikbaarheid
De Scyse Labs Wiretape is verkrijgbaar vanaf eind november. Prijzen variëren van 39,99 euro tot 69,99 euro afhankelijk van lengte en aansluiting.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.