Twee-baaien NAS voor kleine en middelgrote bedrijven van Synology

1
27
Synology lanceert een nieuwe DiskStation NAS voor centrale opslag die schaalbaar is en bedoeld is voor kleine en middelgrote bedrijven.

De Synology DiskStation DS712+ is een network attached storage (NAS)-oplossing met twee baaien die hot swappeble zijn voor twee harde schijven van 3 TB. De NAS is uitgerust met een 1,8 Ghz dual core processor en ondersteunt Link Aggregation. Volgens Synology biedt de nieuwe DiskStation een leessnelheid van 180,91 MB/s en een gemiddelde schrijfsnelheid van 105,59 MB/s onder RAID 1 configuratie. De DS712+ is ook schaalbaar met Synology’s DX510 uitbreidingseenheid met vijf baaien tot een opslagcapaciteit van 21 TB. De Synology DX510 kan veilig worden aangesloten op de Synology DS712+ via een eSATA-kabel. De DS712+ is uitgerust met twee Gigabit Ethernet poorten.

Synology DiskStation DS712+

Synology DiskStation DS712+ (© ; licentie: )

De NAS ondersteunt iSCSI (Internet Small Computer System Interface ) en is compatibel met virtualisatieservers, zoals VMware vSphere, Citrix XenServer en Microsoft Hyper-V. Ook Windows ADS en LDAP voor het beheer van meerdere gebruikersaccounts wordt ondersteund. Het stroomverbruik van de Synology DS712+ bedraagt 27,5 watt wanneer hij actief is. Wake on LAN/WAN, automatisch in-/uitschakelen van de harde schijf zorgen voor een verdere vermindering van het energieverbruik.
De DS712+ draait met het DiskStation Manager 3.2 (DSM 3.2) besturingssysteem voor het beheer en de instellingen. Een lijst met de volledige specificaties vind je via deze link. De Synology DiskStation DS712+ kost 435 euro, maar dat is wel de prijs zonder schijven.

Foto van Synology
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelMediaspeler met interne harde schijf die je overal kunt meenemen
Volgend artikelMaak van je pc een persoonlijke cloud in drie stappen
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.