Pioneer Blu-rayspelers met 3D-afspeelfuncties en geavanceerde netwerkmogelijkheden

0
60
Pioneer breidt het gamma 3D Blu-rayspelers uit met twee modellen: de BDP-440 en BDP-LX55 bieden naast 3D-afspeelfuncties en geavanceerde netwerkmogelijkheden ook diverse verbeteringen voor beeld- en geluidsprestaties.

De nieuwe 3D Blu-rayspelers van Pioneer ondersteunen zowel Super Audio-cd’s als dvd-audio wat hifi-liefhebbers zullen waarderen. De HDMi-uitgang biedt aansluitingsmogelijkheden voor high definition. De BDP-LX55 beschikt over twee HDMi-uitgangen: de HDMi-hoofduitgang kan je gebruiken voor video-uitvoer bij aansluiting op een televisiescherm of projector, terwijl de HDMi-subuitgang geoptimaliseerd is voor audio-uitvoer bij aansluiting op een audiocomponent zoals een A/V-receiver. Je kan de BDP-440 en BDP-LX55 aansluiten op een lokaal netwerk en op internet. Een verbinding maken met een draadloos thuisnetwerk is mogelijk via een optionele Pioneer AS-WL300 draadloze LAN-converter. De Blu-rayspelers ondersteunen DLNA waardoor ze audio, video en foto’s van op een compatibele netwerk-pc of mediaserver kunnen afspelen. Beide spelers ondersteunen tal van formaten, zoals MKV, DivX Plus HD, WMV, WMA en MP3, en hebben een JPEG-viewer voor fotovoorstellingen. Ook de allernieuwste HD-audioformaten, zoals Dolby TrueHD en DTS-HD Master Audio, worden ondersteund,

Pioneer BDP-LX55

Pioneer BDP-LX55 (© ; licentie: )

De BDP-440 en BDP-LX55 beschikken ook over het Pioneer Precision Quartz Lock System (PQLS). Wanneer dit wordt gebruikt in combinatie met een compatibele Pioneer A/V-receiver die is aangesloten via HDMi, wordt geluidsvervorming door timingfouten (jitter) geëlimineerd. Verder heeft de BDP-LX55 een geavanceerde antitrillingsconstructie, 32-bit, 192 kHz sampling en Direct Stream Digital-DAC, geselecteerde akoestische condensatoren en een hoge-rendementsvoeding. Vergulde HDMi-klemmen zorgen ervoor dat uitvoer van hoogstaande kwaliteit wordt overgebracht onder de beste voorwaarden. De BDP-LX55 heeft ook een extra geïntegreerd circuit voor videoverwerking, dat filmliefhebbers toegang geeft tot tal van instellingen om de uitvoer te individualiseren en te verfijnen.
Je kan de Pioneer BDP-440 en BDP-LX55 3D Blu-rayspelers ook bedienen met de gratis iControlAV2-app van Pioneer die van een mobiel apparaat een afstandsbediening maakt. De De BDP-440 die een adviesprijs heeft van € 349, is verkrijgbaar vanaf oktober 2011. De BDP-LX55 met een adviesprijs van € 449 is verkrijgbaar vanaf november 2011.

Foto van Pioneer
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelPrachtige timelapse-video van de hemel boven de Canarische eilanden
Volgend artikelDe iPad wordt digitaal speelkleed voor kinderen
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.