Telefoneren in drie dimensies

0
58
Een mobiele telefoon met een driedimensionaal scherm. Tien jaar geleden had het nog een scène uit een science-fictionfilm kunnen zijn. Met de lancering van de LG Optimus 3D-Speed smartphone is het realiteit geworden. De LG Optimus 3D-Speed beschikt over een dual-core processor en een passief 3D-scherm, zodat je geen brilletje nodig hebt om te genieten van de 3D-mogelijkheden van het toestel. Uiteraard hebben wij deze smartphone onderworpen aan een grondige test.

Eerder bespraken we al de LG Optimus 2X Speed die erg goed presteerde. Bij de ontwikkeling van de LG Optimus 3D-Speed werd niet alleen belang gehecht aan 3D-features, maar ook aan snelheid. Meer daarover verderop in deze review. Het 4,3-inch 3D-aanraakscherm in combinatie met de dubbele vijf megapixel camera geeft een aparte 3D-ervaring en maakt 3D toegankelijker. Opnemen in 3D is niet nieuw (lees het artikel Kijken in drie dimensies), een smartphone waarmee dat kan, is dat wel!

In de doos
De LG Optimus 3D-Speed wordt geleverd in een opvallende, rode doos. Naast de Optimus 3D-Speed zelf vinden we in de doos ook nog een 100-240V USB-netlader, een µUSB-kabel, 3,5 mm stereo-oortjes en snelstartgidsen in meerdere talen (ook Nederlandstalig). De batterij was reeds in het toestel geplaatst.

LG Optimus 3D-Speed (LG-P920)

LG Optimus 3D-Speed (LG-P920) (© ; licentie: )

Omdat het toestel over acht gigabyte intern geheugen beschikt, wordt geen µSD-geheugenkaartje meegeleverd. Er is overigens slechts 5,57 GB beschikbaar voor gebruik. Wij ontvingen bij ons testexemplaar ook nog een µHDMI naar HDMI-kabel, maar dit is dus geen standaard accessoire.

1
2
3
4
5
6
7
Vorig artikelSchoollaptop in opvallende kleuren
Volgend artikel’s Wereld grootste stop-motionanimatiefilmset, gefilmd met Nokia N8

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.