Hardware | Testen
D-Link DHP-500AV PowerLine AV 500 adapter en DHP-W306AV PowerLine AV Wireless N Extender review

Duo-test D-Link Powerlines

D-Link Powerline DHP-500AV

D-Link Powerline DHP-500AV

Netwerken via het stopcontact is niet nieuw. De achterliggende technologie blijft echter verbeteren. De huidige standaard laat snelheden toe tot 200 Mbps toe. Dit zijn uiteraard theoretische snelheden. D-Link stelt nu een nieuwe reeks Powerline-producten voor die deze snelheid kunnen optrekken tot maar liefst 500 Mbps. Uiteraard hebben wij ze getest.

D-Link is een bekende producent van een breed gamma netwerkproducten. Onlangs nog bespraken we de D-Link ShareCenter Shadow DNS-325 NAS. D-Link werd opgericht in 1986 en stelt meer dan 1600 mensen te werk in 87 vestigingen verspreid over de hele wereld. D-Link richt zich tot particulieren, KMO’s/MKB’s en grotere organisaties.

In de doos
D-Link was zo vriendelijk om ons twee DHP-500AV Powerline-adapters te bezorgen. Uiteraard zijn deze ook in een starterkit verkrijgbaar. Een standaarddoosje bevat één adapter, een netwerkkabel en documentatie. De documentatie omvat onder andere een zeer beknopte, Nederlandstalige snelstartgids. Een cd-rom met encryptie-software zit niet in de doos. De opdruk op de doos geeft nochtans aan dat een cd-rom wordt meegeleverd. Naast de twee DHP-500AV adapters ontvingen we ook nog een Powerline AV Wireless N Extender DHP-W306AV. Deze doos omvat een DHP-W306AV adapter, een netwerkkabel, een cd-rom en een eveneens zeer beknopte, Nederlandstalige snelstartgids.

Pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

2 reacties bij Duo-test D-Link Powerlines

Laat een reactie achter

  

  

  

Je kunt deze HTML tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>