Video toont historisch overzicht van Internet Explorer

0
29
Microsoft Internet Explorer

Microsoft Internet Explorer (© ; licentie: )

Microsoft introduceerde onlangs versie 9 van Internet Explorer. Op YouTube kun je een video bekijken die een geschiedenis toont van elke versie van een van Microsoft’s populairste producten.

Andrew Tate installeerde niet alleen versie 1 tot en met 9 van Internet Explorer, hij bespreekt ook de gebruikersinterface en testte ook elke versie met de Acid testpagina’s. Met deze testpagina’s kunnen ontwikkelaars van browsers testen hoe goed hun producten tegemoetkomen aan de webstandaarden.
Internet Explorer 1.0 werd in augustus 1995 uitgebracht. De laatste versie van Microsoft’s browser werd in maart 2011 gelanceerd (lees ook ons dossier over webbrowsers). De video “We are IE” vergelijkt elke versie die Microsoft van Internet Explorer uitbracht en toont meteen ook hoe het web geëvolueerd is.

Eerder deed Andrew Tate al iets vergelijkbaars met een vergelijking van de verschillende versies van Microsoft’s Windows besturingssysteem in de video “Chain of Fools”.

Vorig artikelNieuwe Aldi laptop met Fastboot
Volgend artikelDraagbare harde schijf met usb 3.0
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.