Gecentraliseerde opslag voor thuisgebruikers

0
90
D-link Sharecenter Shadow DNS-325

D-link Sharecenter Shadow DNS-325 (© ; licentie: )

Gecentraliseerde opslag van data is niet alleen voor zakelijke gebruikers van belang. Ook voor privédoeleinden biedt het vele voordelen. Dankzij een Network Attached Storage, kortweg NAS, is al je belangrijke data op één centrale plaats opgeslagen. De nieuwe D-Link ShareCenter Shadow DNS-325 richt zich op particulieren, maar is ook geschikt voor thuiskantoren. Wij hebben hem getest.

D-Link is een gevestigde waarde in netwerkomgevingen. Dankzij het uitgebreide gamma kan je desgewenst een volledig (thuis)netwerk opbouwen met D-Link apparatuur. Wereldwijd stelt het bedrijf ongeveer 5000 mensen tewerk. Het bedrijf streeft ernaar om hun producten aan te bieden met de best mogelijke prijs-kwaliteit-prestatieverhouding.

In de doos
De grote doos van de ShareCenter Shadow DNS-325 biedt uiteraard plaats aan de NAS zelf. Daarnaast vinden we in de doos ook nog een voedingsadapter, een netwerkkabel, cd-rom en documentatie. Harde schijven werden niet meegeleverd. Deze moet je dus zelf nog apart aanschaffen.

Design
De D-Link ShareCenter Shadow DNS-325 is een frisse verschijning. De NAS beschikt over twee baaien waarin je schijven naar keuze kan plaatsen. De voorzijde is afgewerkt in geborstelde aluminiumkleur. De rest van de NAS is uitgevoerd in mat zwart. De zijkanten kregen een geborstelde, zwarte aluminium afwerking. De voorzijde biedt plaats aan drie statuslampjes en een aan/uit-knop die de status aangeeft via een ledje.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Vorig artikelSpioneren met een vliegtuigje niet groter dan een kolibri
Volgend artikelNieuw 5.1 surround soundsysteem van Logitech

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.