Compacte Full HD mediaspeler

0
155
Eminent HD media player EM7167

Eminent HD media player EM7167 (© ; licentie: )

Eminent introduceert de HD media player EM7167, die je kan gebruiken als opslagmedium en voor het afspelen van HD films op tv.

De Eminent EM7167 is de eerste van drie nieuwe HD mediaspelers die het Nederlandse merk op de markt brengt. In maart brengt Eminent nog twee nieuwe HD media players op de markt, onder meer een model met een usb 3.0-aansluiting. Je hebt de keuze uit een uitvoering met een harde schijf van 500 GB of 1 Terabyte, of je kan deze mediaspeler ook zonder harde schijf kopen zodat je zelf kan bepalen welke harde schijf je wenst te plaatsen. Hij is geschikt voor een interne SATA harde schijf tot 2 TB. De EM7167 is uitgerust met een HDMI 1.3- en usb 2.0-aansluiting. Eminent levert de mediaspeler met een full-size afstandsbediening. De EM7167 heeft een Nederlandstalig menu om fims, foto’s en muziek af te spelen. De mediaspeler ondersteunt veel bestandsformaten, inclusief HD-bestanden zoals mkv en h.264. Eminent levert alle benodigde bekabeling bij de aluminium, zwarte HD mediaspeler. De HD media player EM7167 is ook geschikt voor het afspelen van bestanden van een externe harde schijf, usb-stick en diverse geheugenkaarten uit digitale camera’s.
De Eminent HD media player EM7167 kost € 75 zonder harde schijf.

Foto van Eminent
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelDe eerste grote update van Windows 7
Volgend artikelNiet overtuigd van Darwin’s evolutietheorie? Teken eens een streepje!
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.